Zomerspecial: leuke zomerse gadgets

by DutchieontheRoad
5 comments

De zomervakantie is begonnen! Oké…het weer is nog niet echt zomers maar dat kan natuurlijk nog komen 🙂 Bij de zomer horen ook een paar leuke zomerse gadgets. Leuk voor de kids maar ook voor jezelf natuurlijk. Ik heb een aantal leuke zomerse gadgets voor jullie op een rij gezet. Laat het mooie weer maar komen!

Leuke zomerse gadgets: een opblaasfiguur

Geregeld zie je ze voorbij komen…de opblaasfiguren. Mega onhandig eigenlijk om mee te nemen, maar ze zijn gewoon té leuk. Wij hadden vroeger een luchtbed en een opblaaskrokodil maar tegenwoordig zijn er meer exotische exemplaren op de markt. Wat denken jullie van een XXL Unicorn (ik heb de dochter van mijn collega al voorbij zien komen op een dergelijke eenhoorn) of een Toekan? Persoonlijk vind ik de Flamingo heel erg leuk 🙂 Ben je meer een type voor een luchtbed? Dat kan natuurlijk ook. Deze enorme watermeloen is groot genoeg voor het hele gezin, haha. Ook de mega ananas vind ik erg tof! Er is meer dan voldoende keus. O ja…neem wel een pompje mee want ik weet dat ik het altijd vreselijk vond om een luchtbed op te blazen 😉

Een vrolijk strandlaken

Vroeger had ik gewoon een saai en simpel strandlaken (het moest praktisch zijn en meer niet) maar tegenwoordig verkopen ze erg leuke exemplaren zoals dit ronde XL Flowerpower Pink Strandlaken. Super leuk zo’n rond strandlaken! Hebben jullie ook zo’n hekel aan zand op je strandlaken? Ik wel! Daar hebben ze tegenwoordig iets voor uitgevonden…een zandvrij strandlaken. Lijkt mij ideaal. Wil je een opvallend exemplaar? Geen probleem…deze CupCake strandlaken vind je in no time terug op het strand. Die zullen niet veel mensen hebben. Is een rond strandlaken meer jouw ding…dan kun je ook voor deze vrolijke Watermeloen Strandlaken gaan.

zomerse gadgetsJe vakantie is niet compleet zonder reisspelletjes

Je hebt tegenwoordig zo ontzettend veel leuke reisspelletjes. Vele malen leuker dan een potje yahtzee of kaarten. Ik vond Stratego altijd een erg leuk spel en daar hebben ze ook een reisvariant van te koop. Speed Cups is ook super leuk . Dit spel draait vooral om een snel reactievermogen en als ik eerlijk mag zijn, ben ik vrij goed in dit spel, haha.  Het bekende familiespel Qwirkle hebben ze tegenwoordig ook in een reiseditie. De spelers moeten series symbolen vormen om de meeste punten te scoren. Een van mijn favoriete spelletjes is toch wel Beverbende. Een superleuk kaartspel voor jong én oud waar tactiek en geheugen hand in hand gaan. Waren jullie vroeger ook zo’n fan van Cluedo? Ik wel en er is ook een reisvariant van dit bekende spel. Levend Cluedo vind ik trouwens ook briljant maar dat is niet geschikt voor op reis, haha.

IJsjes maken en nog veel meer

Ik maak ‘s zomers geregeld ijsjes met kinderen en dat blijft altijd een regelrechte hit. Zelf ijsjes maken is immers vele malen leuker dan kopen in de winkel. De Zoku Slow Pop IJsmaker ziet er wel heel tof uit. Wat een leuke figuurtjes! Met deze vis ijsvormpjes maak je eenvoudig de leukste ijsjes. Zoku heeft ook een Icelolly Popmaker. Zo kun je een eigen Calippo maken 🙂 Ben je geen fan van waterijs? Ik eerlijk gezegd ook niet zo. Altijd al zelf roomijs willen maken? Dat kan kinderlijk eenvoudig met een ijsmachine. Toevallig had ik er onlangs eentje te leen en dat werkt echt perfect. Ik heb zelden zo’n lekker ijs gegeten. Wat een wereld van verschil. Persoonlijk maak ik ook heel graag smoothies in de zomer. Deze draagbare draagbare Smoothie Blender kun je makkelijk meenemen op reis en dan heb je binnen een no time een verse smoothie. Ideaal!

zomerse gadgetsWeg met al die beestjes

Ik weet niet wat er dit jaar allemaal aan de hand is, maar ik word gek van al die beestjes. Ik word al wekenlang gestoken door muggen, heb een mierenplaag IN HUIS, een slakkenplaag in de tuin en dan heb ik het nog niet over die verdomde processierups. Tegenwoordig hebben ze handige Anti Muggen Armbanden. Werk dat?? Jazeker…ik heb  uit betrouwbare bron begrepen dat die dingen serieus werken. Voor de slaapkamer hebben ze ook een handige insecten verjager. Door het ultrasone geluid worden insecten zoals vliegen en muggen verjaagd. De mierenlokdoosjes heb ik in huis staan, maar die werken helaas niet 🙁 O ja…mochten je kinderen last hebben van de processierups…die techniek met plakband die je overal voorbij ziet komen, werkt inderdaad. Is het proberen waard!

Wat vinden jullie van deze leuke zomerse gadgets?

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

*Dit artikel bevat affiliatelinks

You may also like

5 comments

Manon Ruitenberg 16 juli 2019 - 10:00

Laat de zomer maar komen, geef mij maar zo’n hippe strandlaken!

Reply
Aniek 16 juli 2019 - 10:43

Ik ben niet zo van de hippe reisgadgets, maar met warm weer is zo’n ijsmaker wel heel fijn 🙂
Aniek onlangs geplaatst…NS-wandeling Utrechtse Heuvelrug: bos, heide, zandverstuivingen en een kraakhelder bosmeerMy Profile

Reply
Linda 16 juli 2019 - 13:48

Ik heb eigenlijk nooit zoveel gadgets, want op reis is het meeslepen echt niet handig. Die opblaas flamingo’s vind ik wel altijd heel leuk! En de ijsjesmaker natuurlijk ook 🙂
Linda onlangs geplaatst…Mijn 10 bucketlist bestemmingen: deze reizen wil ik nog maken!My Profile

Reply
Jenny 19 juli 2019 - 22:58

Ohhhh, die vruchtenijsjes zien er lekker uit!

Ik had vorige reis een kleine blender bij me om fruit te malen voor de baby. Maar je kunt er inderdaad ook gewoon smoothies mee maken. Die van jou ziet er hipper uit.

Reply
Denise 20 juli 2019 - 10:01

Terwijl ik dit lees hoost het inderdaad! Ah, ja, die ijsje, dat is altijd leuk. Elke zomer maak ik wel een keer zelf lekkere fruitijsjes met de kinderen.
Denise onlangs geplaatst…De Spaanse Trappen in Rome: eten, slapen en (niet) doenMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.