Wereld Natuur Fonds: Wereld Natuur

by DutchieontheRoad
4 comments

Een paar maanden geleden stuurde ik een aantal foto’s in voor de WNF-Frans Lanting Photo award. Veel verwachtingen had ik niet want het gaat immers om dé Frans Lanting Photo Award. De inzendingen waren subliem! Ik was dan ook zeer verbaasd toen het Wereld Natuur Fonds contact opnam of ze één van mijn inzendingen mochten publiceren in het nieuwste fotoboek “Wereld Natuur. Huh…maakte je daar ook kans op dan? Wow…natuurlijk mag dat! Ik ben dan ook zo trots als een pauw en kan mededelen dat het boek vanaf heden officieel verkrijgbaar is .

Wereld Natuur

Dit boek laat de ongekende schoonheid van de natuur zien. Iedere foto is een verhaal op zich. Voor de WNF-Frans Lanting Photo Award zonden vele fotografen, waaronder ik, hun beste foto’s in. De allermooiste foto’s zijn gebundeld in het nieuwe fotoboek. Dit boek laat de ongekende schoonheid van de natuur zien.  Ik ben dan ook onwijs trots dat mijn foto zo is opgevallen dat het een plaatsje wist te bemachtigen in dit bijzonder mooie boek. Deze week ontvang ik mijn exemplaar en ik kan haast niet wachten.

Ook interesse in dit mooie fotoboek? Doneer minimaal € 39,95 en ontvang een van de exclusieve fotoboeken gratis. Met jouw donatie help je natuurgebieden en dieren te beschermen. Ik ben al jaren trouwe donateur van het Wereld Natuur Fonds. Jullie ook?

Wereld Natuur Fonds

Als groot dieren- en natuurliefhebber vind ik het werk van het Wereld Natuur Fonds enorm belangrijk. Daarom ben ik al vele jaren een trouwe donateur. Het Wereld Natuur Fonds was het eerste doel waar ik donateur van werd. Zij zetten zich in om de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Het is zo ontzettend belangrijk om bedreigde dieren en hun leefgebied te beschermen. Hoe dol ik ook ben op cultuur, mijn reizen zijn niet compleet wanneer ik niet heb kunnen genieten van de prachtige natuur die moeder aarde ons heeft geschonken. Ik kan intens genieten van dieren in hun natuurlijke leefomgeving, een mooie kustlijn, oerwoud, woestijn, ruige gebergtes en ga zo maar door. De aarde heeft ons zo veel moois te bieden. Daarom reis ik ook zo graag en dat hoop ik nog vele jaren te kunnen doen. Laten we met z’n allen ons stinkende best doen om de aarde zo lang mogelijk te beschermen. Ben eens eerlijk…we maken er een behoorlijk potje van met z’n allen. Iedereen weet het en maar velen willen het niet zien. Onze prachtige aarde verdient het niet dat onmisbare natuur wordt vernietigd.

Zet jij de Aarde op 1? Ik wel!

4 comments

Jenny - ikreis.net 26 december 2016 - 10:56

Gefeliciteerd met je publicatie!

Mooie foto, terecht dat deze een plaatsje krijgt in het boek.

Reply
Jessica 30 december 2016 - 03:29

Wat onwijs tof dat WNF jouw foto heeft gepubliceerd, gefeliciteerd! Mag je zeker trots op zijn 🙂
Jessica onlangs geplaatst…Films om in de reisstemming te komen #1My Profile

Reply
Carolien | Dream the World 30 december 2016 - 20:42

Gefeliciteerd, heel gaaf dat jouw foto is geplaatst!!
Carolien | Dream the World onlangs geplaatst…Tips voor cultuur en erfgoed in de AchterhoekMy Profile

Reply
Mirre 2 januari 2017 - 11:40

Ik ben het helemaal met je eens. De natuur is zo betoverend mooi… We moeten er alles aan doen om het te beschermen!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.