Wereld Natuur Fonds: Een wereldreis in 177 foto’s. Ga je mee?

by DutchieontheRoad
4 comments

Aahhhhh…vorige week ontving ik een bijzonder leuk bericht. Een aantal maanden geleden mailde ik vier foto’s naar het Wereld Natuur Fonds, in de hoop dat ééntje misschien goed genoeg zou zijn voor in het nieuwste fotoboek “Aarde op 1: een wereldreis in 177 foto’s ”. Nu blijkt dat er maar liefst drie foto’s van mij zijn gepubliceerd in dit fotoboek. Ik ben normaliter de bescheidenheid zelve maar ben nu toch best een beetje trots op mezelf.

Aarde op 1: een wereldreis in 177 foto’s ”

Kelly Baetsen (2)

Vanaf 8 december is het nieuwste fotoboek beschikbaar op de website van het Wereld Natuur Fonds. Dit fotoboek neemt je mee op een wonderlijk avontuur: een reis rond de wereld in prachtige natuurbeelden. Je reist van de Hollandse polder tot aan de Afrikaanse steppes. En van de verstilde schoonheid van de Noorpool, tot aan de kleurrijke koralen van Oceanië. Dit boek brengt de vele kanten van de natuur op onovertroffen wijze in beeld.

De foto’s zijn beschikbaar besteld door een breed scala aan professionele fotografen, amateurfotografen (waaronder ik zij de gek) en vrienden van het Wereld Natuur Fonds. Een van deze vrienden is Humberto Tan, die de natuur als ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds al jaren een warm hart toedraagt.

Uit alle foto’s in dit boek blijkt een grote bewondering voor de kracht van de natuur. Als we de natuur met respect behandelen, kunnen we nog lang genieten van zijn onovertroffen schoonheid. Maar de natuur is ook kwetsbaar en verdient onze steun. Door dit boek te bestellen, geef je de natuur die onmisbare steun. Met dit boek zet je de aarde op 1.

Wereld Natuur Fonds

Als groot dieren- en natuurliefhebber vind ik het werk van het Wereld Natuur Fonds enorm belangrijk. Daarom ben ik al vele jaren een trouwe donateur. Het Wereld Natuur Fonds was het eerste doel waar ik donateur van werd. Zij zetten zich in om de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Het is zo ontzettend belangrijk om bedreigde dieren en hun leefgebied te beschermen. Hoe dol ik ook ben op cultuur, mijn reizen zijn niet compleet wanneer ik niet heb kunnen genieten van de prachtige natuur die moeder aarde ons heeft geschonken. Ik kan intens genieten van dieren in hun natuurlijke leefomgeving, een mooie kustlijn, oerwoud, woestijn, ruige gebergtes en ga zo maar door. De aarde heeft ons zo veel moois te bieden. Daarom reis ik ook zo graag en dat hoop ik nog vele jaren te kunnen doen. Laten we met z’n allen ons stinkende best doen om de aarde zo lang mogelijk te beschermen. Ben eens eerlijk…we maken er een behoorlijk potje van met z’n allen. Iedereen weet het en maar velen willen het niet zien. Onze prachtige aarde verdient het niet dat onmisbare natuur wordt vernietigd.

Zet jij de Aarde op 1? Ik wel!

Wereld Natuur Fonds

You may also like

4 comments

ivonne 14 december 2015 - 14:52

Gaaf zeg! Ik heb het boek zelf ook ( sta er ook met 1 foto in, woohoo!) En toen ik gisteren erin bladerde dacht ik al dat is toch niet Kelly die ik ken van Columbus, ja dus! Gefeliciteerd met dit geweldige resultaat, je mag er trots op zijn. Hele mooie foto’s!
Ik zit a.s. woensdagavond in het telefoonpanel van de tv actie (in Tilburg) volgens mij kunnen ze nog steeds mensen gebruiken ?

Reply
DutchieontheRoad 14 december 2015 - 17:48

Top dat jij er ook in staat…hele mooie foto! Jij ook gefeliciteerd! Ik was echt zo verbaasd dat ze drie van de vier foto’s wilden plaatsen. Ik had één foto al geweldig gevonden dus drie was serieus een grote verrassing. Leuk dat je in het telefoonpanel zit. Tilburg is wel in de buurt maar dat zal woensdag helaas niet gaan lukken. Veel plezier in ieder geval!

Reply
Yvonne 15 december 2015 - 03:15

Superstoer hoor. En hele mooie foto’s, die verdienen het zeker om in een boek te komen! Daar zou ik ook trots op zijn. 🙂

Reply
Pim & Narelle | wegvanhetnoorden.nl 15 december 2015 - 17:50

Wat gaaf, gefeliciteerd! Het zijn inderdaad prachtige foto’s!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.