Video: Nepal in beeld

by DutchieontheRoad
0 comment

Vorig jaar oktober maakte ik een hele bijzondere reis. Ik reisde 16 dagen door Nepal. Nepal stond al jaren torenhoog op mijn wishlist maar iedere keer koos ik toch weer voor een andere bestemming. In 2017 was het eindelijk zo ver en Nepal overtrof mijn verwachtingen. Wat een prachtig land en de mensen zijn er zo ontzettend lief.

Nepal in beeld

Ik geef het eerlijk toe: ik kan fotograferen dan filmen, maar toch heb ik een aantal leuke beelden vast kunnen leggen. Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer om video heen en daarom ben ik ook eens gaan sleutelen met een videobewerkingsprogramma. Het viel niet mee (Photoshop vind ik makkelijker, haha ) maar ik vind dat ik er toch iets leuks van heb kunnen maken. Dit is Nepal in beeld 🙂

Rondreis door Nepal

Ik bracht de nodige dagen door in Kathmandu en ondanks dat veel mensen deze chaotische stad niet zo kunnen waarderen, kon ik dat wel. Wat een heerlijke stad! Je kunt hier echt uren rondlopen en je nog niet vervelen. Op iedere straathoek valt wel weer iets nieuws te ontdekken. I love it! Ik vervolgde mijn weg naar Nagarkot waar ik getuige was van een prachtige zonsopkomst met het Himalayagebergte op de achtergrond. In Panauti verbleef ik in een Homestay, dé ideale manier om kennis te maken met de lokale bevolking. Met pijn in ons hart namen we afscheid van deze ontzettend lieve familie. We maakte een prachtige wandeling richting Bhaktapur en maakte kennis met de prachtige natuur van Nepal.

Bkahtapur was een heerlijke en compacte stad met veel historie. Een hele fijne stad om een dag of twee te verblijven. Chitwan National Park was een hele fijne afwisseling en ook hier verbleven we in een hele fijne Community Stay. We zagen zelfs olifanten en neushoorns in dit Nepalese wildpark. Pokhara is één van de favoriete steden van de meeste reizigers en ik kan dat alleen maar bevestigen. Wat een heerlijke en relaxte stad. Wil je even een paar dagen bijkomen, dan is Pokhara de ideale stad.

Nepal in beeld

Nepal in beeld

Nepal in beeld

Wat vinden jullie? Is mijn eerste video geslaagd? Tips zijn welkom hoor 😉

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.