Top 10: mijn favoriete steden

by DutchieontheRoad
13 comments

You may also like

13 comments

Dewi 8 februari 2019 - 11:23

Een hele mooie lijst! Ik heb zeven van de tien landen uit dit rijtje bezocht. Kaapstad, Melbourne en Kathmandu ontbreken nog. Vooral Kathmandu (en een rondreis door Nepal) staat heel hoog op mijn wishlist!

Reply
DutchieontheRoad 9 februari 2019 - 19:48

Nepal kan ik écht van harte aanbevelen…zo ontzettend mooi!

Reply
Danique 8 februari 2019 - 15:28

Leuke lijst en ik heb er nog vier te bezoeken! Grappig genoeg wel de steden het dichtst bij huis. Kathmandu vond ik ondanks de viezigheid en chaos hier en daar echt fantastisch. Er viel zo veel te ontdekken! In Bangkok kom ik toevallig a.s. maandag aan. Ik ben er een paar keer eerder geweest en de eerste keer vond ik het vreselijk. Maar daarna vond ik het eigenlijk wel leuk. Ik ben benieuwd hoe ik het nu ga vinden ;-).

Reply
DutchieontheRoad 9 februari 2019 - 19:48

Kathmandu vond ik ook geweldig! Ik had zo’n negatieve verhalen over Bangkok gehoord, dat ik het ontzettend mee vond vallen. Veel plezier in ieder geval 🙂

Reply
Esther 8 februari 2019 - 17:21

Wat een heerlijke steden inderdaad! Een groot deel heb ik al gezien, maar een paar steden ook nog niet. Ik ben erg benieuwd naar Kathmandu en Hoi an en Melbourne. In de top 10 van mijn favoriete steden zouden zeker een aantal Spaanse steden zijn opgenomen, waaronder Valencia, Sevilla, Madrid. Daarnaast vind ik Lissabon ook een hele fijne stad. Qua steden scoren Europese steden vrij hoog bij mij.

Reply
DutchieontheRoad 9 februari 2019 - 19:47

Valencia, Sevilla en Madrid staan ook nog op mijn wensenlijst. Ik wil graag een roadtrip door Andalusië maken…kan ik meteen een aantal van die mooie steden afstrepen.

Reply
Jenny 9 februari 2019 - 08:19

Geen idee wat precies mijn top 10 is, maar een aantal van jouw toppers staan er denk ik wel in. En natuurlijk Sofia.

Edinburgh vond ik niet echt speciaal – misschien omdat het een grauw decemberweekend was.

Reply
DutchieontheRoad 9 februari 2019 - 19:45

Sofia heb ik eigenlijk nooit aan gedacht. Zal het onthouden 🙂

Reply
Linda 10 februari 2019 - 13:55

Wat een mooie lijst! Ik bezocht hiervan alleen Rome en Londen. Londen is voor mij echt de leukste stad ooit. Niet de mooiste, maar er is gewoon zoveel te doen en de sfeer is echt geweldig. Ben er nu twee keer geweest (vlak achter elkaar) en ik wil alweer terug! Verder vind ik Boedapest en Praag super. Melbourne ga ik binnenkort bezoeken, dus daar ben ik heel erg benieuwd naar.
Linda onlangs geplaatst…De Tongariro Alpine Crossing; de mooiste dagwandeling in Nieuw-ZeelandMy Profile

Reply
Co | Op reis met Co 10 februari 2019 - 15:11

Mooi lijstje! Goede reisinspiratie voor steden die ik nog eens wil bezoeken 🙂 Persoonlijk vond ik Sydney leuker dan Melbourne, maar dat kwam misschien ook door het superslechte weer (ik was er in juli). Istanbul en Edinburgh lijken me heel tof, dus daar ga ik zeker een keertje heen.
Co | Op reis met Co onlangs geplaatst…De prachtige nationale parken in UtahMy Profile

Reply
Yvonne 11 februari 2019 - 22:14

Lang niet al jouw favorieten heb ik gezien, maar degene die ik wel gezien heb vond ik ook fijne steden. Kathmandu is denk ik mijn eerste keus uit dit lijstje.. we zijn er 2 weken geweest en vond de sfeer echt super.

Reply
Ann-reisblog wANNderful 1 maart 2019 - 23:49

Londen is mijn absolute favoriet! Zoals je zegt : super bruisende en dynamische stad, alles is er voortdurend in beweging. Ook een drukke stad natuurlijk, maar gelukkig zijn er veel parken en hier en daar wat kleine stilteplekken😊!

Reply
Marcella Molenaar 2 maart 2019 - 17:10

Wat een leuk lijstje met favorieten! Rome en Edinburgh staan ook in mijn lijstje, en Londen ook! Ik was er ook met school destijds, en kwam er vorig jaar na 18 jaar eindelijk terug. Ik wil nu alweer die kant op! Maarre, wat is Choccywoccydoodah eigenlijk? 😉 Melbourne en Kaapstad wil ik nog graag eens bezoeken!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Happylist januari 2019 – Twix op schoot!My Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.