Terug uit Thailand

by DutchieontheRoad
17 comments

Na een tijdelijke radiostilte, ben ik weer terug uit Thailand 🙂 . Drie weken heb ik in mijn uppie door dit mooie land gereisd en heb ik eerlijk gezegd geen aandacht besteed aan dutchieontheroad.nl. Ik heb gewoon lekker asociaal vakantie gevierd, gewoon…omdat het kan en ik er behoefte aan had. Vanaf vandaag begint het gewone leven weer en zal ik weer van de partij zijn.

Ik merk dat ik alles nog even moet laten bezinken dus daar zal ik even de tijd voor nemen. Alles moet even een plaatsje krijgen en er moeten 1500 foto’s (erg weinig voor mijn doen 😉 ) worden gesorteerd en de nodige foto’s zullen bewerkt moeten worden. Dat zal dus eventjes gaan duren. Uiteraard zullen binnenkort de eerste blogs over Thailand worden geplaatst. Wat vond ik van Thailand en hoe was het om helemaal in mijn uppie naar de andere kant van de wereld te reizen? Daar horen jullie binnenkort meer over. Vandaag neem ik jullie alvast in vogelvlucht mee naar Thailand. Enjoy 🙂 .

Sukhothai Historical Park

Sukothai Historical Park

Elephant Retirement Park, Thailand

Wat Umong, Chiang Mai

Bann Phor Liang Meun, Chiang Mai

3- Art Museum, Chiang Mai

Railey Beach, Thailand

Khao Sok, Thailand

Erawan waterval, Thailand

Bridge over the River Kwai, Thailand

You may also like

17 comments

Rowan 11 juli 2016 - 09:55

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je alles even moet laten bezinken. Ik heb in ieder geval genoten van de eerste Thailand foto’s, ze zijn prachtig!
Rowan onlangs geplaatst…Maak je eigen geurstokjes / fragrance sticksMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 12 juli 2016 - 20:08

Yep…ik heb even tijd nodig, haha. Het duurt bij mij altijd iets langer om alles te laten bezinken, zelfkennis noemen ze dat 😉 . Ik hoop volgende week de eerste blog te publiceren 🙂 de foto’s worden in ieder geval erg gaaf!

Reply
Karlien 11 juli 2016 - 14:00

Gaaf, ben heel benieuwd naar jouw indrukken. Wij gaan er over een half jaar heen:)

Reply
DutchieontheRoad 12 juli 2016 - 20:09

Wat leuk Karlien! Je gaat in ieder geval wel tijdens een beter seizoen want ik heb meer regen gehad dan verwacht. Wie weet heb je nog wat aan de blogs die gaan komen 😉 .

Reply
Narelle | wegvanhetnoorden.nl 12 juli 2016 - 17:05

Welkom terug! Leuk, zo’n voorproefje. Dat belooft veel goeds, je hebt weer prachtige foto’s gemaakt zeg! Ben benieuwd naar je verhalen 🙂
Narelle | wegvanhetnoorden.nl onlangs geplaatst…Florida & the Deep South #6 | Swinging New Orleans!My Profile

Reply
DutchieontheRoad 12 juli 2016 - 20:10

Dank je Narelle 🙂 . Ik heb altijd de neiging om eerst de beelden te bewerken en dan komen de verhalen vanzelf 😉 .

Reply
Sanne 13 juli 2016 - 11:36

Mooie foto’s! Ik ben benieuwd naar je blogs over Thailand!

Reply
DutchieontheRoad 22 juli 2016 - 20:00

Dank je Sanne! Die blogs zijn al in de maak 😉 .

Reply
Jenny - ikreis.net 19 juli 2016 - 04:20

Heerlijke foto’s. Ik vind Thailand echt een mooie bestemming. Al een tijdje niet meer geweest helaas.

Groetjes uit Kuala Lumpur 🙂

Reply
DutchieontheRoad 22 juli 2016 - 20:01

Dank je Jenny 🙂 . Ik vond Thailand ook erg mooi, maar wel zeer toeristisch. Ik wil niet weten hoeveel toeristen er lopen in het hoogseizoen, maar mooi is het zeker. Jij nog heel veel plezier in Indonesië!

Reply
Yvonne 19 juli 2016 - 07:41

Wat een heerlijk overzicht aan foto’s van een fijn vakantieland. Ik wil echt graag een keer terug, want ben daar nog lang niet uitgekeken.
Yvonne onlangs geplaatst…6x Portretten die los komen van hun achtergrondMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 22 juli 2016 - 20:03

Thailand is inderdaad een erg fijn vakantieland! Super mooi, makkelijk om rond te reizen en lekker eten. Ik vond het er wel erg toeristisch dus bij een eventueel tweede bezoek zou ik wel meer van de gebaande paden reizen. Ik heb bewust ook voor een aantal hoogtepunten gekozen want dan heb ik dat in ieder geval al gezien 😉 .

Reply
Stéphanie 20 juli 2016 - 12:17

Wat een heerlijke foto’s! Ik ben nog nooit in Thailand/Azië geweest en heb eerlijk gezegd geen plannen om daar heen te reizen. Toch vind ik dat deze plaatjes een mooi beeld geven van het land en ben ik benieuwd naar meer!
Stéphanie onlangs geplaatst…Natuur in de stad: Hortillonnages d’AmiensMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 22 juli 2016 - 20:05

Dank je Stephanie 🙂 . Azië moet je inderdaad wel liggen. Ik ken veel mensen die er niet aan moeten denken om door Azië te reizen, haha. Ik vind Azië super tof want je kunt er als vrouw zijnde makkelijk alleen reizen, de mensen zijn vriendelijk en het eten is super lekker.

Reply
Carolien | Dream the World 22 juli 2016 - 13:05

Heerlijk en ik herken de meeste plekken / foto’s, hoewel het voor mij lang geleden is dat ik daar was. Ben erg benieuwd hoe het alleen reizen bevallen is. Zelf moet ik ook altijd even bijkomen van een reis, ik plan altijd een paar vrije dagen nadat ik terug ben, om te acclimatiseren. Direct werken kan ik nooit, beetje jetlag en zo.
Carolien | Dream the World onlangs geplaatst…Fietsen in Wallonië geschikt voor iedereenMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 22 juli 2016 - 20:08

Het alleen reizen is goed bevallen Carolien maar ik geef eerlijk toe het wel leuker is met twee 😉 . Overdag vermaak je je prima maar alleen eten vind ik toch niet zo leuk. Je bent zo snel klaar en dan zit je daar maar, haha. Toch zou ik het weer zo doen. Als ik moet kiezen tussen alleen reizen of helemaal niet, is de keus voor mij heel makkelijk. Je kunt lekker je eigen ding doen en dat is wel ideaal. Ik ben wel meteen gaan werken en moest ook even een aantal dagen acclimatiseren.

Reply
Mirre 23 juli 2016 - 14:56

Haha, zó herkenbaar dat je tijdens het reizen geen tijd hebt om te schrijven! 😀 Wat een waanzinnig mooie foto’s, ik wil gelijk terug naar Thailand!! Ben benieuwd naar je volgende reisverslagen!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.