Tag: Rare reisfoto’s

by DutchieontheRoad
17 comments

Co  bedacht een hele originele tag: rare reisfoto’s. Ik moest erg lachen toen ik deze tag las en wilde de uitdaging wel aangaan. Tijdens mijn reizen maak ik erg veel foto’s, duizenden foto’s. Veel mensen denken dat ik alleen maar mooie foto’s maak, maar niets is minder waar. Veel foto’s van mezelf verwijder ik meteen omdat ik ze niet wil delen met de buitenwereld  . In het verleden maakte ik meer dan eens een groepsreis en dan krijg je wel eens de nodige foto’s van jezelf die iets minder charmant zijn . Ik ben echt een kei in gekke gezichten trekken, vooral verwaande en boze gezichten. Ik kan er niets aan doen. Mijn gezicht staat gewoon zo . Vandaag ga ik met de billen bloot en deel ik een aantal foto’s die nog nooit gedeeld zijn. Have fun!

#1 De bekende springfoto

Wat een lol! Wie kent hem niet, de bekende springfoto. Het ziet er natuurlijk altijd hartstikke leuk en vrolijk uit. Spring maar in de lucht en je hebt gegarandeerd een leuke foto. Yeah right, daar komt wel iets meer bij kijken. Goed oefenen en dan komt het vanzelf een keer goed.

Tag; Rare reisfoto's

#2 Noodlesoep eten

Heeft er iemand een handleiding voor het eten van noodlesoep met stokjes? Wat een drama.

Tag: rare reisfoto's

#3 Lang leve de selfie

Af en toe ontvang je van een reisgenoot een foto waarvan je denkt “wat ben ik daar in hemelsnaam aan het doen”. Dit is dus zo’n foto. Ik wilde graag bewijzen dat ik heel goed een foto van mezelf kon maken met de zelfontspanner. Lekker eigenwijs en vooral geen hulp accepteren Kelly  . Tja, dan is de kans aanwezig dat je een dergelijke foto van jezelf krijgt.

tag: rare reisfoto

#4 Hallo zuster Kelly

Wat was ik enthousiast. Ik zou eindelijk de Bromo vulkaan bezoeken. Ik was dan ook niet zo gecharmeerd van het feit dat het regende en we een mondkapje moesten dragen vanwege de hoge concentratie zwavel. Ik had mijn bezoekje aan de Bromo vulkaan toch iets anders voorgesteld. Maar verder ging alles goed hoor  .

Tag: rare reisfoto's

#5 Yak…ik sta met mijn schoen in de yak

We maakten een geweldige wandeling door de omgeving van Bukuttinggi. Deze omgeving is echt wonderschoon maar het uitzicht op mijn schoenen was iets minder schoon. Terwijl ik een foto maakte van een buffel, stond ik blijkbaar ook in diens toilet. Juist ja. Was dat even dikke pech voor Kelly. Yak!

Tag: rare reisfoto's

#6 Waar is mijn hoofd?

Hallo oude vullingen en waar is de andere helft van mijn hoofd? Hartstikke leuke foto, maar ik mis een deel.

Tag: rare reisfoto's

#7 Kijk uit malloot, een kokosnoot..

Wie heeft ze niet gezien in Azië, de bekende kokosnoot. Iedereen moet en zal een kokosnoot drinken want dat is natuurlijk het ultieme vakantiegevoel! Dat moet je alleen geen rotte kokosnoot hebben! Mijn kokosnoot was helaas enigszins over de houdbaarheidsdatum en niet meer voor consumptie bedoeld. De foto was na de eerste slok al gemaakt en mijn gezicht sprak boekdelen. Mmmmm…jammie.

Tag: rare reisfoto's

#8 Hartstikke leuk joh…de Victoria watervallen

De Victoria watervallen staan bij heel veel mensen hoog op de bucketlist. Ik was dan ook als een kind zo blij dat ik er eindelijk naar toe zou gaan, in het beste seizoen nota bene. De watervallen zouden op hun hoogtepunt zijn. Nou, dat heb ik inderdaad geweten. Ik had wel rekening gehouden met een beetje water, maar niet zo veel! Ondanks de zeer charmante regenjas was ik nat tot aan mijn ondergoed.

Tag: rare reisfoto's

#9 Drama Queen

Hartstikke leuke foto’s om naar je moeder te sturen. Ik ging er vanuit dat mijn moeder wel doorhad dat het een grapje was. Niet dus. Sorry mam, ik zal het nooit meer doen.

Tag: rare reisfoto's

#10 Toeristje spelen

De laatste foto vind ik nog steeds geweldig! Wij maar klagen over al die fotograferende Chinese toeristen totdat we zelf deze foto onder ogen kregen. Ai…betrapt .

Tag: rare reisfoto's

Dit is nog maar een kleine selectie uit mijn collectie “rare reisfoto’s”. Ik heb serieus een hele verzameling ver weg verstopt op mijn computer . Zo heb ik nog de nodige slaapfoto’s (altijd charmant), foto’s met monden open, verwaande gezichten, boze gezichten, dromerige Kelly (ben ik ook heel goed in), gekke acties en zo kan ik nog wel even doorgaan. Niet alle foto’s zijn geschikt voor Social Media dus laat ik het bij deze tien.

Voel je vrij om de tag over te nemen en laat dan vooral even een berichtje achter. Dan kom ik ook even bij jullie lachen .

You may also like

17 comments

Narelle | wegvanhetnoorden.nl 12 december 2016 - 09:28

Hahaha dit is zo’n leuke tag! Erg leuk om te zien en soms ook best herkenbaar 😉
Narelle | wegvanhetnoorden.nl onlangs geplaatst…FLORIDA & THE DEEP SOUTH #16 | THE EVERGLADESMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 19 december 2016 - 19:19

We hebben allemaal dergelijke foto’s, maar we willen tegenwoordig alleen het ‘perfecte plaatje’ delen. Dit is realiteit, haha 😉 .

Reply
Anne - Ditisanne.nl 12 december 2016 - 11:02

Haha, erg leuk! Ik maak wel veel foto’s maar sta er zelf niet zo vaak op dus echt rare foto’s heb ik niet! Maar deze zijn echt geniaal allemaal! Stoer dat je ze gewoon wilt delen! 😀
Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Acht redenen waarom Facebook steeds minder leuk wordt!My Profile

Reply
DutchieontheRoad 19 december 2016 - 19:20

Ik sta zelf ook niet zo vaak op de foto, maar heb blijkbaar helaas toch een behoorlijk collectie vreemde foto’s van mezelf, haha. Ik hou wel van een beetje zelfspot dus heb er geen moeite mee om ze te delen 😉 .

Reply
Sanne 12 december 2016 - 13:34

Hihi, super leuk blog!! ?
Sanne onlangs geplaatst…Op wintersport in ZwedenMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 19 december 2016 - 19:22

Dank je Sanne 🙂

Reply
Elisa | Lies rond de wereld 12 december 2016 - 21:08

Haha deze tag is zo leuk! Ik zet de mijne binnenkort ook online 🙂 Die selfie ook, zo herkenbaar haha
Elisa | Lies rond de wereld onlangs geplaatst…Reisfilm citytrip DublinMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 19 december 2016 - 19:23

Ik ben benieuwd Elise 🙂 . Ik kom zeker een kijkje nemen zodra deze online staat 🙂 .

Reply
Co 13 december 2016 - 07:55

Superleuk dat je mijn tag hebt ingevuld! Ik heb inderdaad ook nog wel een paar van die rare springfoto’s, die lukken bijna nooit, haha!
Co onlangs geplaatst…Fotoblog: Kerst in FloridaMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 19 december 2016 - 19:25

Over het algemeen lukken mijn springfoto’s vrij aardig, maar je hebt toch wel een keer of drie nodig voordat hij goed is. Ik vond het zo’n leuke tag 🙂 .

Reply
Yvonne 18 december 2016 - 19:30

Haha, wat vermakelijk om te lezen Kelly… leuke achtergrondverhalen achter de soms al op zichzelf grappige foto’s, maar MET verhaal extra leuk. 🙂 Ik heb niet zoveel foto’s van mezelf en ook ik verwijder alle rare foto’s DIE er zijn gelijk. Ik zou hier dus niet echt aan mee kunnen doen, vind dat je nog best veel foto’s hebt gevonden!
Yvonne onlangs geplaatst…Dé Sri Lanka route die alles heeftMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 19 december 2016 - 19:27

Ik heb zelfs nog moeten kiezen Yvonne 😉 . Ondanks het feit dat ik de meest erge foto’s inderdaad meteen verwijder, heb ik blijkbaar best een behoorlijk collectie. Sommige waren echt te erg voor woorden 😉 .

Reply
Gabriëlle ~ GlobeGirl 20 december 2016 - 10:01

Geweldig! Ik heb in een duik gelegen tijdens het lezen (& kijken van de foto’s). De springfoto is erg herkenbaar, als het goed lukt is altijd erg leuk om een mooie springfoto te hebben… Het proces is soms lang en meestal hilarisch. In het nieuwe jaar wil ik deze tag ook gaan doen! 🙂
Gabriëlle ~ GlobeGirl onlangs geplaatst…Hoe kom je de winter door? (5 tips)My Profile

Reply
Jessica 23 december 2016 - 01:49

Erg leuke (en grappige) foto’s Kelly! Vorig jaar verzon Marijke van Wanderers Blues een tag met imperfecte reisfoto’s, die is ook erg leuk om te zien (iets minder om te doen, ajajaj wat sta ik er soms oncharmant op, niet echt Instagram-waardig haha). Alvast fijne feestdagen gewenst trouwens!

Reply
Maud - Maudgeniet.nl 23 december 2016 - 13:08

Hahaha, ik durf de uitdaging ook wel aan en ben achter de schermen al een tijdje allerlei foto’s aan het doorspitten, hihi. Zo leuk! Het blijft leuk om te lachen om (soms mislukte) foto’s. Ik moest bij jou vooral lachen om nummer 9! Hahahah
Maud – Maudgeniet.nl onlangs geplaatst…Kerstsfeer in Middelburg WinterstadMy Profile

Reply
Judith 25 december 2016 - 22:53

Goed om te zien dat ik niet de enige ben met ‘rare’ reisfoto’s 🙂
Judith onlangs geplaatst…Een minicruise naar NewcastleMy Profile

Reply
Marcella 9 januari 2017 - 21:10

Hilarisch! Echt gaaf, zo’n gekke-foto-selectie! Ik moet ‘m ook echt zelf nog eens invullen hé?! Op naar vooral de gekste foto’s 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.