Sneakpreview: Terug uit Marokko

by DutchieontheRoad
12 comments

Daar ben ik weer 🙂 Afgelopen vrijdag keerde ik terug in ons koude kikkerlandje. Twee weken lang reisde ik door Marokko en wat was het mooi! Marokko is een heel divers land en vooral de prachtige natuur verraste mij. Ik heb nu nog lekker een weekje vrij en daar ga ik uitgebreid van genieten. Alle herinneringen moeten een plaatsje krijgen en beeldmateriaal moet bewerkt worden. Dat laatste gaat overigens wel wat langer duren dan slechts één week 😉

Op het moment van schrijven wacht ik vol verwachting op mijn bagage. Deze was namelijk zoek geraakt. Iedere vakantie wacht ik vol spanning op mijn bagage bij de bagageband en dit jaar kwam mijn backpack helaas niet opdagen. Ik baalde serieus als een stekker, maar gisteravond werd ik gebeld door Schiphol dat mijn bagage alsnog gearriveerd was. Nooit geweten dat je zo blij kunt zijn met vuile was, haha. Ook dat probleem is inmiddels dus opgelost. Voor nu neem ik jullie heel kort mee naar Marokko. Bij deze een korte sneakpreview. De verhalen en overige foto’s volgen uiteraard nog 🙂

Sneakpreview Marokko

Terug uit Marokko
Hassan II moskee
Bezienswaardigheden Meknes

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

Terug uit Marokko

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

12 comments

Linds 29 oktober 2018 - 07:39

Ah nee wat balen dat je backpack niet aangekomen was op Schiphol. Dat lijkt me zo vervelend! wij hebben over een tijdje een vlucht met een korte overstap en ben echt bang dat onze backpacks de overstap niet gaan halen. Prachtige foto’s heb je gemaakt, ik ben echt ontzettend benieuwd naar de rest.

Reply
DutchieontheRoad 3 november 2018 - 19:59

Ik heb al vaker een korte overstap gehad en dat is altijd goed gegaan. Deze keer helaas niet want mijn backpack bleek nog in Casablanca te liggen. Gelukkig is alles goed gekomen 🙂

Reply
Mirre 29 oktober 2018 - 13:56

Wat een mooie foto’s Kelly. Je hebt vast een leuke tijd gehad. De magie spat in elk geval van de foto’s af 🙂

Reply
DutchieontheRoad 3 november 2018 - 19:57

Dank je Mirre 🙂

Reply
Rowan 29 oktober 2018 - 21:53

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Ik was vorige week in Marrakech en dat vraagt echt naar meer, ik hoop ooit nog meer van Marokko te zien!

Reply
DutchieontheRoad 3 november 2018 - 19:57

Ik zag op IG dat je in Marrakech was. Eerlijk gezegd vond ik Marrakech te hectisch. Niet helemaal mijn stad en wat een luchtvervuiling zeg. Ik kreeg last van mijn luchtwegen en was blij toen ik weer verder reisde. De overige steden waren wel echt de moeite waard.

Reply
Yvonne 29 oktober 2018 - 22:20

Wat een mooie en diverse foto’s! Ik kijk nu al uit naar je blogs. En gelukkig dat je backpack toch nog is aangekomen. 🙂

Reply
DutchieontheRoad 3 november 2018 - 19:54

Ik sprong ook echt een gat in de lucht toen mijn backpack arriveerde. Sta je echt vreemd te kijken op Schiphol. Hallo…waar is mijn bagage??? Eind goed, al goed!

Reply
Aniek 31 oktober 2018 - 19:07

Wat een prachtfoto’s. Die kleuren ook! Ik Weil hier ook naartoe 🙂
Aniek onlangs geplaatst…Microadventures: Local Discoveries for Great EscapesMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 3 november 2018 - 19:53

Zeker een keer doen Aniek. Marokko is echt de moeite waard.

Reply
Denise 1 november 2018 - 14:49

Jaaaa, Marokko is ontzettend mooi! Ik ben er 2x geweest en wil zeker nog een keer terug. Prachtige foto’s Kelly!
Denise onlangs geplaatst…Wat te doen in Barcelona met kinderen: de leukste tips!My Profile

Reply
DutchieontheRoad 3 november 2018 - 19:52

Ik was ook positief verrast! Marokko is inderdaad ontzettend mooi 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.