Review: wanddecoratie Saal Digital

by DutchieontheRoad
3 comments

Een aantal maanden geleden schreef ik een review over een foto album van Saal Digital. Ik was zeer tevreden over het product, dus toen ik ook een wanddecoratie naar keuze mocht testen, zei ik daar uiteraard geen nee tegen.

Ik heb de nodige ervaring met het maken van fotoboeken bij verschillende bedrijven, maar eerlijk gezegd heb ik nog nooit een wandecoratie besteld. Best vreemd gezien de grote hoeveelheid foto’s die ik maak 😉 Ik was daarom ook erg benieuwd naar de wanddecoratie. Zouden ze mij kunnen overtuigen vaker te kiezen voor een wanddecoratie?
Saal Digital is officieel een Duits bedrijf en een nieuwe aanbieder op de Nederlandse markt. Ze bieden fotoboeken, fotoprints, posters, wanddecoratie, fotocadeau ’s enz. aan.

Review SaalDigital: fijne software

Bij het maken van het fotoalbum vertelde ik al dat de software van Saal Digitaal makkelijk en duidelijk is. Het bestellen van een wandecoratie was nog makkelijker. Ik twijfelde even over het formaat en materiaal, maar koos uiteindelijk toch voor Alu-Dibond 40 x 60. Alu-Dibond heeft de volgende eigenschappen:
– Aluminium 3 mm dik
– Centimeter nauwkeurige individuele afmetingen
– Hoogste resolutie en maximale scherpte door de 6-kleuren-UV-druk inclusief lightkleuren
– Extreem stabiel, buigzaam en weerbestendig
– Op aanvraag met ophanging verkrijgbaar

De keuze van de foto was heel snel gemaakt. Ik wilde graag één van mijn favoriete zwartwit foto’s in de keuken hangen, de foto van de Himba vrouw.

Review Saal Digital
Wij zijn helemaal niet nieuwsgierig hoor…

Levering

De verzending ging net zoals de vorige keer erg snel en de wanddecoratie was super verpakt. Het duurde dan ook even voordat ik het pakket open had. Ik vind het persoonlijk erg prettig dat Saal Digital alles met zorg inpakt, want ik heb bij een andere afnemer helaas wel eens een beschadigd product ontvangen.

Kwaliteit van de wanddecoratie

Wow…over de kwaliteit kan ik heel kort zijn. Wat een geweldig product! Het materiaal is erg degelijk en de foto is erg scherp. Net zoals bij het foto album komen de kleuren echt goed overheen.
Ik had gekozen voor een standaard ophangsysteem, welke heel makkelijk te bevestigen is. Het enige wat je nog moet doen is een gaatje boren en de wanddecoratie ophangen. Kind kan de was doen 😉

Review Saal Digital

Ik ben zeer te spreken over de wanddecoratie en ben bij deze overtuigd dat ik zeker vaker een wanddecoratie ga bestellen. Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze review van SaalDigital…ik ben in ieder geval erg blij met het resultaat.

Hebben jullie wel eens een wandecoratie besteld?

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

3 comments

Rowan 5 oktober 2016 - 10:59

Wauw wat een prachtige foto heb je laten afdrukken, heel erg mooi en indrukwekkend! En je lovende woorden over Saal Digitaal klinken ook erg goed!

Reply
Jenny - ikreis.net 12 oktober 2016 - 20:35

Bijzonder, een portret op aluminium. gewaagd misschien. Ik zou bij portretten denk ik kiezen voor een neutralere achtergrond 😉

Fijn dat de kwaliteit zo goed is. Het is altijd een beetje spannend of het zo wordt als je verwacht.

Reply
Mirre 14 oktober 2016 - 17:16

Oh, wat prachtig… Zo kun je lekker nog jarenlang nagenieten van je mooiste vakantiefoto! Bij ons hangt na 5 jaar nog steeds Borneo aan de muur..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.