Reisplannen voor 2018

by DutchieontheRoad
11 comments

Het is inmiddels al februari en ik ben druk bezig met nieuwe reisplannen. Op dit moment geniet ik van een lekker lang weekend in Center Parcs 🙂 Verder heb ik nog niets gepland staan in 2018, maar ik heb inmiddels wel verschillende opties op een rijtje gezet. De keuze is reuze. Dit zijn mijn eventuele reisplannen voor 2018.

Februari

Zoals ik hierboven al aangaf, geniet ik momenteel van een lang weekend Center Parcs. Met mijn familie maken we een flinke trip naar…Westerhoven, haha. Lekker dichtbij 😉 Mijn ouders hadden nog een weekendje tegoed en daarom hebben mijn broer, schoonzus en ik een huisje bij de Kempervennen geregeld. Vroeger gingen wij bijna jaarlijks naar Center Parcs en mijn broer en ik hebben daar hele fijne herinneringen aan. We hebben er dan ook erg veel zin, helemaal omdat mijn kleine nichtje natuurlijk ook mee gaat. Hoe leuk is dat!? Voor het eerst babyzwemmen. Het wordt een kneuterig weekendje weg met gourmetten, uitgebreid lunchen, bowlen en filmpjes bij het haardvuur.

Juni

In juni heb ik zes dagen vrij (za t/m do) en daar wil ik uiteraard gebruik van maken. Ik heb nog niets geboekt en de volgende bestemmingen staan op de nominatie: Edinburgh, Sevilla of Cinque Terre. Ik neig erg naar Schotland, maar een paar daagjes gegarandeerd zon klinkt ook wel aantrekkelijk. Ik zou graag Edinburgh en Isle of Sky willen verkennen en juni is daar de perfecte maand voor dus wie weet 😉

Reisplannen 2018Oktober

Vanaf half oktober heb ik drie weken vrij 🙂 Super fijn! Momenteel ben ik aan het kijken naar Marokko, Japan en Costa Rica, maar Afrika blijft ook nog door mijn hoofd spoken. Het kan nog alle kanten op en ik weet ook nog niet of ik georganiseerd of alleen op reis ga. Ligt een beetje aan de bestemming en de kosten uiteraard 😉 Mijn voorkeur gaat overigens wel uit naar een reis van ongeveer zestien dagen, zodat ik na thuiskomst nog een aantal dagen vrij ben. Voorgaande jaren kwam ik meestal ‘s weekends thuis en ging ik maandag weer meteen aan de slag. Daar heb ik eerlijk gezegd niet meer zo’n zin in. Verstand komt met de jaren…toch?

Weekendje weg??

We hebben natuurlijk aantal lange weekenden voor de boeg in het voorjaar en misschien ga ik daar dit jaar wel gebruik van maken. De Waddeneilanden staan al heel lang op de wishlist, maar ook Dublin en Gent lijken mij leuke steden voor een weekendje weg. Londen en Euro Disney blijven ook altijd favoriet bij mij.

Reisplannen 2018Dagje weg

Een van mijn goede voornemens is om meer in eigen land te zien. Eigenlijk moet ik dat gewoon vooruit plannen want ik wacht vaak tot het laatste moment. Ik heb echter zo’n drukke planning, dat het er meestal niet van komt. “Laat maar” denk ik dan. Ook mijn omgeving is altijd erg druk en ik vind het niet gezellig om in mijn uppie op pad te gaan in Nederland. Daarnaast werkt het weer niet altijd mee. Als ik überhaupt al een uitje heb gepland, komt de regen vaak met bakken naar beneden en dan heb ik geen spreekuur.

Dit jaar wil ik graag een dagje naar Den Bosch en Rotterdam. Ook zou ik graag de Amsterdamse Waterleidingduinen, de Keukenhof en de Veluwe willen bezoeken. O ja…natuurlijk staat er ook een dagje Efteling en dierentuin gepland want dat zijn natuurlijk erg leuke uitjes met mijn kleine nichtje 🙂

Al met al staat er veel op de wishlist dit jaar. De tijd zal het leren welke bestemmingen het gaan worden en zodra er iets bekend is, laat ik het jullie uiteraard weten. Hebben jullie nog leuke tips en waar gaan jullie naar toe dit jaar??

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

11 comments

AnneMarie 5 februari 2018 - 09:14

Veel wensen dus. Dat wordt echt plannen anders vergeetnnje ook de helft nog. Fijne vooruitzichten.

Reply
DutchieontheRoad 10 februari 2018 - 11:31

Ik zal echt moeten plannen ja 🙂 Momenteel ben ik nog erg druk, maar in Maart wil ik echt gaan boeken.

Reply
Shamira | Wander Rebel 6 februari 2018 - 13:49

Ik heb ook veel ideeën, maar ook nog niets vastgelegd. Het maakt me ergens wel onrustig, maar soms is het ook wel fijn dat het nog zo open ligt en je nog alle kanten op kan 🙂

Reply
DutchieontheRoad 10 februari 2018 - 11:32

Ik word er niet onrustig van 🙂 Ik vind het juist fijn dat ik nog alle kanten op kan.

Reply
Jessica 7 februari 2018 - 23:57

Jaaaa Den Bosch is leuk, mocht je nog een keer tips zoeken over mijn hometown let me know 🙂 Sevilla in juni is heerlijk, maar ik kan me voorstellen dat Schotland in juni ook wel de perfecte periode is om dan te gaan. Alles lekker groen en hopelijk een beetje lekker weer. Succes met de keuzes, gaat vast goedkomen! 🙂
Jessica onlangs geplaatst…Terugblik – Januari 2018My Profile

Reply
DutchieontheRoad 10 februari 2018 - 11:33

Ik twijfel echt, haha. Had bijna Schotland geboekt, maar een paar dagen geleden zag ik een erg goedkoop ticket voor Sevilla voorbij komen. Twijfelkont die ik ben 😉

Reply
Wanda 8 februari 2018 - 19:14

Leuke reisplannen! En ja, direct na een super leuke vakantie weer aan het werk gaan, probeer ik ook te voorkomen. Even een paar dagen om nog thuis de boel weer op orde te krijgen is wel zo fijn. Wij hebben inmiddels twee keer een weekje Duitsland geboekt en verder staat bij ons alles nog open.
Wanda onlangs geplaatst…Hotspot – Leerhotel Het Klooster AmersfoortMy Profile

Reply
Aniek 13 februari 2018 - 10:15

Edinburgh, gaaf! Cinque Terre is ook mooi, maar zo ontzettend druk. Je moet wel echt buiten het seizoen daar naartoe gaan. Aan de andere kant moet je de dorpjes wel ooit gezien hebben 🙂
Aniek onlangs geplaatst…5 keer bijzondere zonbestemmingen in Italië om bij weg te dromenMy Profile

Reply
Daphne de Vries 13 februari 2018 - 12:21

Ik zou voor Cinque Terre en Afrika kiezen. Hoewel Schotland met ook geweldig lijkt en in 6 dagen daar kun je wel genoeg zien. Of Cinque Terre combineren met Lucca en Florence ofzo, ook gaaf! En Afrika is prachtig, in 16 dagen kun je heel goed Kaapstad en de tuinroute doen, of je gaat naar Tanzania. Ook heeeeeeel mooi, wel stukje duurder. Benieuwd wat het gaat worden!

Reply
Marcella Molenaar 13 februari 2018 - 17:19

Leuke plannen lady! Hoe was je weekendje Centerparcs? Ik gok dat Schotland best een goeie is voor juni. Het kan er altijd regenen, maar het is in juni in elk geval wat warmer. Cinque Terre lijkt me ook gaaf, maar ik weet niet hoe druk het in juni kan zijn. Mooie plannen voor oktober ook. Ik zou voor Japan of Costa Rica gaan. Beide staan hoog op mijn wishlist. Een weekendje op de wadden kan ik je trouwens ook erg aanraden. Je komt er helemaal tot rust!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Godafoss – De mooie waterval van Noord-IJslandMy Profile

Reply
Martin 16 februari 2018 - 17:54

Goeie plannen hoor! Ik ben nu al benieuwd naar je terugblik aan het eind van het jaar en welke mooie plekken je hebt bezocht. In Nederland zijn de Wadden inderdaad echt een aanrader!
Martin onlangs geplaatst…Veggie Feb, vier maal vegetarisch, Griekse gevulde paprika’sMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.