PhotoFriday

by DutchieontheRoad
0 comment

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in PhotoFriday een foto uit Thailand.

PhotoFriday Ao Nang Beach

De meeste mensen brengen een bezoek aan Thailand vanwege de prachtige stranden in het zuiden. Het is echter geen groot geheim dat ik geen strandganger ben. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind strand geweldig, maar niet om er uren te liggen. Om nou helemaal geen strand te zien in Thailand, is toch wel het andere uiterste. Daarom bracht ik uiteindelijk een bezoekje aan Ao Nang in de provincie Krabi.

Ao Nang Beach is op zich geen heel bijzonder strand, maar onderstaande foto ziet er toch wel vrij paradijselijk uit 😉 . Ik was in eerste instantie niet erg onder de indruk van Ao Nang Beach en ging daarom maar aan de wandel. Ik kan gewoon niet op het strand liggen dus een strandwandeling is een goede optie. Overal lagen mensen en ik wilde eigenlijk een plekje voor mezelf. Even helemaal niets. Dat duurde even, maar na een half uurtje lopen had ik mijn paradijsje eindelijk gevonden. Wat een prachtig uitzicht! Blijkbaar waren mijn volgers op Instagram het daar ook mee eens want deze foto is één van de populairste foto’s van 2016. Op naar Ao Nang dus 🙂 .

PhotoFriday

Exif

f/10
1/200 sec
ISO 100
15mm

You may also like

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.