PhotoFriday

by DutchieontheRoad
7 comments

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in  PhotoFriday een foto uit Thailand.

PhotoFriday Ao Nang

Kennen jullie dat onrustige gevoel? Je hebt eindelijk besloten om even rust te nemen. Even een dagje niets. Je gaat op het strand liggen en neemt jezelf voor om daar te blijven liggen. Dat is serieus een hele grote uitdaging voor mij. Voor ik er erg in heb, zie ik vanuit mijn ooghoek een pad de jungle in. Oehh…een pad. Waar gaat dat pad naar toe?  O nee, ik zou gaan relaxen vandaag. Blijven liggen Kelly…je hebt geen pad gezien. Jullie voelen hem natuurlijk al aankomen 😉 . Ik blijf heel braaf liggen, maar zie vervolgens twee toeristen over het pad lopen. Blijkbaar ben ik toch niet de enige die nieuwsgierig is. Zal er iets te zien zijn? O nee, ik zou gaan relaxen. Blijven liggen Kelly…je hebt nog steeds geen pad gezien. Dertig minuten later maak ik onderstaande foto. Mijn nieuwsgierigheid heeft gewonnen. Ik kan er niets aan doen, het zit in de aard van het beestje. Ik moest en zou weten waar het pad naar toe zou gaan. Voor de nieuwsgierigen onder ons: het pad leidt naar een privéstrand met een bijbehorend duur hotel. Tja, dat was dan weer minder interessant, haha.

PhotoFriday

Exif

Exif
f/8
1/20 sec
15mm
ISO 100

You may also like

7 comments

Anne - Ditisanne.nl 25 november 2016 - 10:00

Haha! Het ziet er inderdaad wel heel aanlokkelijk en mysterieus uit, dus ik zou denk ik ook wel willen weten waar het naar toe gaat! Je kon niet illegaal gebruik maken van het privéstrand?
Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Filmrecensie ‘Snowden’: Het verhaal van de klokkenluider!My Profile

Reply
DutchieontheRoad 28 november 2016 - 19:31

Die nieuwsgierige Hollanders ook altijd 😉 . Volgens mij kon je wel gebruik maken van het privéstrand want daags nadien zag ik dat er ook boten naar toe gingen. Ik ben uiteindelijk omgekeerd toen ik van andere mensen hoorden dat het een privéstrand was.

Reply
ivonne 28 november 2016 - 16:13

O ja, helemaal herkenbaar wij zijn allebei zo. Ook wel handig hoor die ontdekkingsdrang, anders had je altijd maar in je eigen axhtertuin gezeten Kelly.
ivonne onlangs geplaatst…De mooiste tempels van Zuidoost AziëMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 28 november 2016 - 19:31

Zo is het maar net Ivonne 😉

Reply
R&R 28 november 2016 - 17:34

Haha herkenbaar, zo kom je nog eens op leuke plekken!
R&R onlangs geplaatst…Stedentrip – 3 dagen in Praag (+ food hotspots)My Profile

Reply
DutchieontheRoad 28 november 2016 - 19:34

Tja, nieuwsgierige Nederlanders 😉 .

Reply
Sanne 1 december 2016 - 13:29

Mysterieuze foto. En ook moeilijk met het tegenlicht!
Sanne onlangs geplaatst…Kröller-Müller Museum: uit verdriet geborenMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.