PhotoFriday

by DutchieontheRoad
2 comments

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in de PhotoFriday een foto uit Australië.

PhotoFriday Australië

Deze foto maakt ik op Kangaroo Island. Nee…het zijn geen kangoeroes op de foto 😉 . Kangaroo Island is echt een walhalla qua wildlife. Dankzij de geisoleerde ligging vind je hier dieren en planten die elders niet of nauwelijks voorkomen. Een absolute must-see is Seal Bay Conservation Park. Hier leven maar liefst vijfhonderd zeeleeuwen die je van heel dichtbij kunt benaderen. Je loopt serieus op hele korte afstand van deze prachtige dieren. Wij maakte een georganiseerde wandeling over dit strand met een ranger die ons veel informatie kon vertellen over Seal Bay.

Ik vind dit nog steeds een erg mooie foto vanwege het lage standpunt en vogels op de achtergrond. Wat een geweldige plek!

PhotoFriday

Exif

Helaas is er geen exif aanwezig van deze foto, gezien het feit dat ik nog fotografeerde met een oude pocketcamera.

You may also like

2 comments

Rowan 4 november 2016 - 21:05

Deze foto vind ik echt heel erg mooi! Wat een prachtige kleuren!
Rowan onlangs geplaatst…This made me smile: oktoberMy Profile

Reply
ivonne 9 november 2016 - 22:10

Ah, nostalgie! We genoten van Kangaroo Island. Ik heb ook menig foto geschoten van die seals, wat zijn ze leuk. Het wildlife op het eiland vond ik overweldigend. Wel heel naar om te zien dat er zo veel dode beesten langs de weg lagen. Wij moesten één keer in het donker rijden en ik reed niet harder dan een kilometer of 25 per uur, als de dood om zelf iets aan te rijden.
Prachtige foto weer Kelly!
ivonne onlangs geplaatst…Winactie; win een hangmat of hangstoelMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.