PhotoFriday

by DutchieontheRoad
3 comments

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in PhotoFriday een foto uit Amerika.

Joshua Tree National Park

Na mijn reis door Australië wilde ik eigenlijk naar Azië. Plots zag ik een geweldige internationale rondreis door Amerika en wilde ik koste wat kost naar de Verenigde Staten. Wow, wat een natuur! Ik ben niet iemand die snel een tweede keer dezelfde regio zou bezoeken, maar voor de westkust van de Verenigde Staten maak ik graag een uitzondering. Hier wil ik heel graag nog eens terug 🙂 .

Een grote verrassing was Joshua Tree National Park. Vele toeristen slaan dit nationale park over maar dat is zo zonde. Wat een schitterende natuur! Het is een beetje heel erg warm – echt heel warm –  maar zo de moeite waard. Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen want er zijn maar liefst twaalf verschillende korte wandelingen en daarnaast nog vele langere wandelpaden.

De Exif van onderstaande foto is onbekend want deze foto maakte ik met een camera uit de tijd van Ben Hur 😉 .

PhotoFriday - Dutchie on the Road

You may also like

3 comments

Aniek 28 september 2016 - 19:54

Prachtige foto! Ik kan niet wachten tot ik volgend jaar weer terug ga naar de USA. Al neem ik dan geen grote camera mee, dus zo’n mooie foto’s als deze maak ik niet denk ik. 🙂
Aniek onlangs geplaatst…Almhütten en Bauernküche: hiken van Giggelberg naar KatharinabergMy Profile

Reply
Sanne 29 september 2016 - 10:24

Gave foto zeg ! Natuur is af en toe zo mooi he!
Sanne onlangs geplaatst…Industrieel werelderfgoed Zeche Zollverein in EssenMy Profile

Reply
Jessica | Corners of the World 1 oktober 2016 - 00:05

Jaaa Joshua Tree was inderdaad een hele verrassende bestemming! We wilden er eigenlijk maar een paar uurtjes blijven, maar uiteindelijk besloten we om daar te overnachten en dat was het zeker waard. Een van de mooiste zonsondergangen en wanneer het eenmaal donker is is het zo rustig, heerlijk!
Jessica | Corners of the World onlangs geplaatst…Vergeten verdrietMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.