PhotoFriday

by DutchieontheRoad
2 comments

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in PhotoFriday een foto uit Vietnam.

Hoi An

Hoi An is zonder enige twijfel het leukste stadje van Vietnam. Dit authentieke stadje wil je serieus niet overslaan want dan heb je Vietnam gewoon niet gezien. In Hoi An ga je weer even terug in de tijd want het heeft een rijke historie. Dit stadje staat niet voor niets op de lijst van Unesco Werelderfgoed. Hoi An is een absolute must-see voor cultuurliefhebbers, maar ook zeker voor shopaholics 😉 . Je kunt je dagen vermaken in Hoi An, maar vergeet ook vooral niet om met een jonk over de rivier te varen. De omgeving van Hoi An is serieus een lust voor het oog en overal zie je vissers in de weer. Ik vond het een relaxt tochtje en je kunt er geweldig fotograferen!

PhotoFriday

Exif

F/8
1/250 sec
ISO 100
200 mm

You may also like

2 comments

Sanne 31 augustus 2016 - 11:12

Mooi om de vissers zo bezig te zien. Hun traditionele hoeden geven de foto net dat beetje extra, je herkend Vietnam er echt in terug.
Sanne onlangs geplaatst…Oslo, een must see voor de echte Scandinavië liefhebberMy Profile

Reply
Jessica | Corners of the World 5 september 2016 - 19:23

Mooi! Grappig hoe bootjes overal ter wereld vaak weer een andere naam hebben 🙂 In Suriname heet een lokale boot bijvoorbeeld een korjaal, hier heten ze dan weer een jonk en zo heb je nog veel meer benamingen. Leuk!
Jessica | Corners of the World onlangs geplaatst…Bijzondere reiziger Laura: fotograferend de wereld ontdekkenMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.