PhotoFriday

by DutchieontheRoad
5 comments

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in PhotoFriday een foto uit China. Deze foto is gemaakt in de omgeving van het dorpje Songpan. Songpan zelf is niet heel bijzonder maar de omgeving is schitterend.

Songpan

Omdat ik geen zin heb om te gaan paardrijden, besluiten we de omgeving te verkennen met de benenwagen. Het is een hele klimpartij. We klimmen door de rivier en modderstromen heen en vragen ons af of we wel de juiste route lopen. Eenmaal boven worden we beloond met een prachtig uitzicht met een kudde yaks op de achtergrond. De heren denken een route naar beneden gevonden te hebben, maar na verloop van tijd blijkt het een pad voor de berggeiten te zijn. Dit is alles behalve bedoeld voor mensenvoeten en met veel geschuifel, hilariteit en enig angstzweet weten we beneden te komen. De lokale bewoners kijken ons aan met een blik of we van Mars komen. Hierdoor is het nog duidelijker dat we via de ongebaande paden van de berg zijn gekomen, maar een geslaagde dag was het zeker 😉 .

Songpan, China

Exif

f/11
1/250 sec
ISO 200
18mm

 

You may also like

5 comments

Maud 9 augustus 2016 - 19:33

Deze omgeving is inderdaad écht prachtig! De volgende keer misschien toch maar gaan paardrijden, dat scheelt misschien een beetje angstzweet, hihi.
Maud onlangs geplaatst…Hotspot: Klein Afrika in OldenzaalMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 10 augustus 2016 - 19:27

Haha, nou…eerlijk gezegd ga ik veel liever wandelen. Kelly en paardrijden gaat niet zo goed samen 😉 . Dan heb ik pas angstzweet. Paarden willen gewoon niet naar mij luisteren.

Reply
anto 9 augustus 2016 - 19:50

Wow, mooi beeld. Heb je deze in de herfst gemaakt?
anto onlangs geplaatst…Ziplining from The Euromast in RotterdamMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 10 augustus 2016 - 19:28

Dank je! Yep, foto is inderdaad in de herfst gemaakt (oktober).

Reply
ivonne 12 augustus 2016 - 22:23

Prachtig Kelly, wel leuk om zo van het gebaande pad te komen!
ivonne onlangs geplaatst…Mijn Instagram favorieten-4; AmerikaMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.