PhotoFriday

by DutchieontheRoad
2 comments

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in PhotoFriday een bijzondere collage uit Zuidelijk Afrika.

Fotoproject

Zo nu en dan heb ik behoefte aan een leuk fotoproject. Ik zag vorig jaar deze onwijs foute sneakers in de winkel en een nieuw fotoproject was geboren: daar waar mijn voeten gaan. De sneakers gingen mee naar Afrika en overal fotografeerde ik mijn voeten. In eerste instantie waren mijn reisgenoten verbaasd maar na een paar dagen werd iedereen steeds enthousiaster. “Kelly, heb je je voeten al gefotografeerd?”  Na mijn vakantie wilde ik een collage maken van de leukste voetenfoto’s.

Een dergelijk project kan je helpen op een andere manier te fotograferen. Het is sowieso altijd leuk om bepaalde voorwerpen te groeperen. In Thailand heb ik natuurlijk belachelijk veel tempels gefotografeerd. Denk bijvoorbeeld eens aan bloemen, deuren, kruiden, groenten en fruit, ramen, boeddha’s enz. Maak van bepaalde foto’s eens een collage en dan heb je echt een super leuk resultaat. Als voor je vakantie/stedentrip/dagje uit een bepaald thema voor jezelf bedenkt, ga je ook op een andere manier kijken, en fotografie is ook vooral leren kijken. Een bepaald thema kan je dus zeker helpen om je te ontwikkelen op fotografiegebied, en het is natuurlijk ook hartstikke leuk om te doen 🙂 .

Daar waar mijn voeten gaan

You may also like

2 comments

AnneMarie 29 juli 2016 - 15:15

Leuk ? idee en levert grappige en mooie foto’s op.

Reply
ivonne 3 augustus 2016 - 06:47

Echt supergaaf gedaan zeg! Heel erg leuk om op die manier met foto’s bezig te zijn en die sneakers ❤
ivonne onlangs geplaatst…Twee dagen in Grand Teton National ParkMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.