PhotoFriday

by DutchieontheRoad
10 comments

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in PhotoFriday een foto uit Dubai.

Dubai

Drie jaar geleden bracht ik samen met mijn schoonzus een bezoek aan Dubai en wat was ik onder de indruk van deze bizarre stad. Ik dacht dat Dubai super modern en chique zou zijn, maar Dubai bleek veel meer te bieden te hebben. Wij brachten een bezoekje aan de prachtige woestijn en gingen zelfs dunebashen. Onwijs gaaf, ware het niet dat ik mijn reisbandjes en medicatie vergeten was dus erg vrolijk werd ik niet van het gestuiter 😉 . Toen ik steeds bleker werd, besloot de chauffeur dat het tijd was voor een pauze. Strak plan! Terwijl ik foto’s maakte van de omgeving, zag ik vanuit het niets een man door de woestijn lopen. Geen idee waar deze goede man vandaan kwam maar hij kwam als geroepen. Ik weet dat mensen in het Midden-Oosten niet gecharmeerd zijn van portretfotografie maar deze kans liet uiteraard niet voorbij gaan. Alle vrouwelijke charmes werden in de strijd gegooid en met mijn allerliefste glimlach vroeg ik beleefd of ik hem mocht fotograferen. Blijkbaar bracht ik hem even van zijn stuk want daar had hij niet op gerekend. Hij twijfelde even maar stemde toch toe. Zo kreeg toch mijn foto 😉 .

PhotoFriday

Exif

f/10
1/200 sec
ISO 100
18mm

 

You may also like

10 comments

anto 24 juli 2016 - 21:11

Prachtige foto. Je kunt zien dat hij niet helemaal op zijn gemak is maar het toch wel een eer vindt om op de foto te gaan!
anto onlangs geplaatst…Surprising Germany: German-Dutch Naturpark Moor VeenlandMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 31 juli 2016 - 12:24

Dank je 🙂 . Je kunt dat inderdaad goed terugzien op de foto. Ik was al heel blij überhaupt een portretfoto te kunnen maken want ik weet dat dit heel moeilijk is in het Midden-Oosten.

Reply
Daphne | LiveTheLifeYouLove.nl 25 juli 2016 - 17:00

Haha goed dat je je charmes in de strijd hebt gegooid en deze mooie foto hebt kunnen maken 😉 Hij staat er een beetje ongemakkelijk bij, maar dat maakt de foto juist aandoenlijk en mooi!

Reply
DutchieontheRoad 31 juli 2016 - 12:25

Vrouwelijke charmes doen het altijd goed 😉 . Je kon inderdaad merken dat ze het niet gewend waren. Zijn vriend wilde niet op de foto en stond een beetje verlegen aan de zijkant, haha.

Reply
Diana | Stripe Away 25 juli 2016 - 23:00

Prachtige foto…je ziet idd wel zijn ongemak erop terug maar ook de eer dat hij gevraagd werd

Reply
DutchieontheRoad 31 juli 2016 - 12:26

Dank je Diana 🙂 .

Reply
Stéphanie 28 juli 2016 - 18:05

Je ziet inderdaad dat hij er een beetje onzeker bij staat maar tegekijkertijd ook met volle trots. Dat tegenstrijdige maakt de foto erg geslaagd en het landschap eromheen is natuurlijk prachtig!

Reply
DutchieontheRoad 31 juli 2016 - 12:28

Daarom kon ik deze kans ook niet laten schieten Stéphanie. Als er vanuit het niets twee mannen in traditionele kleding de duinen op komen lopen, moet je daar natuurlijk gebruik van maken, haha. Dit moest gewoon zo zijn…daarom moest ik het gewoon vragen 😉 .

Reply
Anna 26 augustus 2016 - 19:54

Wat een mooie foto zeg! En helemaal omdat je het verhaal dat erachter zit, echt terugziet in de foto.

Reply
DutchieontheRoad 26 augustus 2016 - 20:04

Dank je Anna 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.