PhotoFriday

by DutchieontheRoad
2 comments

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week in PhotoFriday een foto uit Zuid-Afrika.

PhotoFriday Kaapstad

Ik ben vorig jaar stiekem een beetje verliefd geworden op Kaapstad. Drie jaar geleden was ik er voor het eerst en vond ik er niet veel aan. Het regende en de Tafelberg was dicht. Niet om over naar huis te schrijven dus. Vorig jaar trof ik heerlijk weer en de Tafelberg was open…een wereld van verschil. Wat een zonnetje allemaal niet kan doen 😉 .

Deze foto is gemaakt bij Kaap de Goede Hoop. Lekker toeristisch maar je wilt dit serieus niet missen. Dit was mijn tweede bezoek aan Kaap de Goede Hoop en ik zou er meteen een derde keer naar toe gaan. Dat doe ik niet snel dus dat wil heel wat zeggen. Kaap de Goede Hoop is zonder enige twijfel het mooiste stukje Kaapstad. Love it! Deze prachtige planten zie je overal groeien en ik zag een leuk doorkijkje naar de bekende vuurtoren. Een typisch plaatje van Kaap de Goede Hoop maar wel een mooi plaatje 😉 .

Kaap de Goede Hoop

Exif

f/8
1/400 sec
ISO 100
29mm

You may also like

2 comments

Gabriëlle 21 juli 2016 - 08:13

Deze foto is echt gaaf! Leuke rubriek ook om elke vrijdag een reisfoto te bespreken. Zuid-Afrika staat al een tijdje op mijn Bucketlist maar steeds komt het er niet van… Na deze foto staat hij alleen nog maar hoger op mijn Bucketlist!

Reply
DutchieontheRoad 22 juli 2016 - 20:16

Dank je Gabriëlle 🙂 . Ik ben echt fan van Zuid-Afrika en ik kan het alleen maar aanbevelen!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.