PhotoFriday

by DutchieontheRoad
0 comment

Iedere vrijdag besteed ik aandacht aan een reisfoto. Waar is de foto gemaakt en hoe heb ik deze gemaakt. Deze week een foto uit Bali.

PhotoFriday Sanur

Wij eindigden onze vierweekse reis door Indonesië in het toeristische Sanur. Na tien minuten wist ik al dat Sanur niet mijn ding zou zijn. Het weer was niet om over naar huis te schrijven, ik kon niet met goed fatsoen langs het strand lopen zonder voortdurend door verkoopsters te worden aangesproken, ik struikelde over de toeristen en ik zag oude kerels met jonge Balinese meisjes hand in hand lopen. Mijn nekharen gingen spontaan overeind staan en ik had al meteen mijn conclusie getrokken. Sanur is het niet voor mij.

We huurden een fiets bij het hotel en besloten deze laatste twee dagen vooral winkelend door te brengen. Slecht weer hoeft niet altijd te betekenen dat je niet kunt fotograferen, integendeel zelfs. Ik word altijd erg blij van dramatische luchten dus was er toch nog iets positiefs aan Sanur. Dit kleine kereltje zag ik naar horizon staren en dat vond ik zo’n mooi beeld. Ik vond de lucht erg mooi en het feit dat het jongetje rechts in beeld is geplaatst, maakt de foto veel sterker. In Photoshop plaatste ik nog een Gradient Filter over de foto heen, zodat de lucht net iets aangezet werd voor een nog dramatischer effect. Zo creëerde ik toch nog een mooi plaatje van Sanur 🙂 .

PhotoFriday

Exif

(foto is gemaakt met de Canon 15-85)
f/10
1/250 sec
ISO 100
15 mm

You may also like

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.