Persoonlijk: 8 Kletspot vragen

by DutchieontheRoad
10 comments

Ik geef heel eerlijk toe veel online te zijn en mijn directe omgeving stoort zich daar wel eens aan. Volgens hen besteed ik te veel aandacht aan mijn blog en moet ik meer offline zijn. Daarom kreeg ik twee jaar geleden een Kletspot met vragen voor een ouderwets tafelgesprek. Dan was ik ‘effe offline’ zoals dat mooi op het glazen potje staat. Dat we nog steeds geen ouderwets tafelgesprek hebben gehouden, houd ik maar even terzijde 😉 Daarom stel ik mezelf vandaag (online) maar een aantal Kletspot vragen. Wordt er in ieder geval nog iets mee gedaan, haha.

#1 In welke film wil jij de hoofdrol spelen?

Dan ga ik voor Harry Potter of Lord of the Rings. Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen, ben ik een groot Harry Potter fan en het lijkt me hartstikke tof om daar op de filmset te lopen en met een toverstaf te zwaaien, haha. Ik zou een goede Hermelien Griffel zijn 😉

Daarentegen zou ik ook heel graag op de filmset van Lord of the Rings rond willen lopen want dat zou betekenen dat ik eindelijk in Nieuw-Zeeland zou zijn, een bestemming die al jaren torenhoog op mijn wishlist staat. Het lijkt me ook heel gaaf om te zien hoe ze alles gemaakt hebben qua grime en dergelijke. Wat velen van jullie namelijk niet weten dat ik jarenlang gegrimeerd heb en ik met hele andere ogen naar de films van Lord of the Rings keek. Ik vond het zo gaaf gemaakt allemaal…dat wilde ik ook leren. Doe mij maar dan een rol als elf ipv een hobbit of dwerg, dan ben ik tenminste nog lang en sierlijk.

Dades Kloof Marokko#2 Hoe was jij al puber?

Volgens mijn ouders was ik een hele makkelijke puber. Geen drama en rare puberstreken, maar gewoon een nette puber die braaf haar huiswerk maakte en zelfs niet spijbelde. Eigenlijk een vrij saaie puber dus, maar wel zo prettig voor mijn ouders. Mijn broer haalde dit overigens driedubbel in, haha.

#3 Wat is het leukste feest dat jij ooit hebt gemaakt?

Dat is zonder enige twijfel de 25 jarige bruiloft van mijn ouders. Daar hebben mensen het nog steeds over en mijn ouders zijn inmiddels al meer dan veertig jaar getrouwd. Wat een top feest was dat! We hadden met de halve familie  een remix van Sister Act ingestudeerd en hadden zelfs een oude piano in de zaal neergezet. Zoals dat in Brabant gaat, eindigde de act uiteraard in polonaise met rollator en al. Omdat het feest in december was, had ik Sinterklaas uitgenodigd die het ook erg gezellig had. Een achternichtje kwam al snel tot de conclusie dat het een hulpsinterklaas moest zijn omdat de echte Sinterklaas nooit zo zou dansen Laten we het erop houden dat Sinterklaas het erg naar zijn zin had. De live band bedankte ons zelfs voor de geweldige avond dus dat wil wat zeggen. Een avond om nooit te vergeten.

vragen kletspot#4 Voor welk land kies jij als je MOET emigreren?

Dan kies ik voor Australië, maar Nieuw-Zeeland zou ook een goede kanshebber zijn. Ik heb zelfs ooit geïnformeerd naar de voorwaarden om naar Australië te emigreren, maar kwam tot de conclusie dat het haast niet te doen is en dat ik toch niet zonder mijn familie zou kunnen. Dertien jaar geleden beloofde ik mezelf om ooit terug naar Australië te gaan, maar dat is er nog steeds niet van gekomen.

#5 Neem jij shampoo en zeepjes mee na een overnachting in een hotel?

Yep…guilty. Zeepjes laat ik overigens meestal liggen want deze gebruik ik zelden. Zo’n blok waar iedereen met z’n handen aan zit, vind ik niet prettig. Ik gebruik altijd vloeibaar zeep om mijn handen te wassen. Shampoo en crèmespoeling neem ik wel geregeld mee want ik vind dergelijke flesjes erg handig op reis. Dat scheelt weer ruimte in mijn backpack (en gewicht) en ook voor stedentrips zijn ze erg handig. Ook heb ik wel eens shampoo en zeepjes uitgedeeld aan de lokale bevolking want zij zijn daar erg blij mee. Dus ja…ik neem geregeld shampoo mee na een overnachting in een hotel.

#6 Dans jij soms als je alleen bent?

Ja hoor…geen probleem. Ik dans en zing geregeld als ik alleen ben. Niet dat ik kan zingen, maar dat hoort toch niemand. Ik ben echt dol op dansen en heb jarenlang op streetdance gezeten, maar op een gegeven moment moet je toch concluderen dat je daar te oud voor wordt 😉 Als kind zijnde danste ik ook altijd in huis…op Madonna want daar was ik een groot fan van. Vroeger was er een reclame op tv van een meisje die op tafel danste met een blikje chocolademelk. Een vriendje van mijn broertje riep altijd tegen zijn ouders “dat is Kelly” zodra die reclame voorbij kwam, haha. Ik was als kind zijnde altijd in de weer met dansen en optreden, ondanks dat ik een timide kind was. Vond ik geweldig, haha.

Bangkok Thailand

#7 Praat jij wel eens tegen jezelf als je alleen bent?

Ook al…ik kan hele gesprekken met mezelf voeren. Mijn vader doet dat overigens ook dus het zal genetisch zijn, haha. Als je alleen woont, doe je dat sowieso sneller denk ik. Als ik veel moet onthouden, heb ik sneller de neiging om tegen mezelf te praten want dan onthoud ik het blijkbaar beter. Collega’s vragen ook wel eens aan mij, of ik het tegen mezelf heb als ik iets zeg wat nergens op slaat of overduidelijk voor mezelf is. Dat geef ik dan ook meteen toe en dan leg ik uit dat ik vaker tegen mezelf praat, haha. Ik lach dan net zo hard mee want ik weet dat het soms vreemd overkomt.

#8 Beschrijf jouw droomhuis

Ik ben dol op mijn huisje, maar ik heb een zwak voor boerderijtjes. Een paar honderd meter van mijn huis staat een onwijs schattig woonboerderijtje…zo leuk. Kippen in de tuin, geitjes, konijntjes…en Kelly die alle zwerfkatten uit de buurt opvangt Helemaal mijn ding! Natuurlijk wil ik ook een moestuin en diverse fruitbomen in de tuin. Ook zou ik graag een creatief atelier aan huis willen hebben, lijkt me heerlijk. Een grote logeerkamer voor mijn nichtje en neefje mag natuurlijk niet ontbreken, het liefst met bedstede. O ja…ik zou het heerlijk vinden om een overkapping te hebben waar ik een hangmat op kan hangen. Overigens zou ik niet in de middle of nowhere willen wonen. Een boerderijtje aan de rand van de stad vind ik prima, maar ik wil wel graag de supermarkt in de buurt (het liefst om de hoek) hebben. Dat is wel zo praktisch, haha.

Wat vinden jullie van deze Kletspot vragen? Hadden jullie al ooit van een kletspot gehoord en iets met de vragen gedaan?

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

10 comments

Marcella 28 augustus 2020 - 13:29

Leuk Kelly! Zo leren we je weer een beetje beter kennen. Ook wij willen best in Australië wonen, maar dat land kom je amper in. Zijn flinke procedures… En waar ik verder zou willen wonen vind ik lastig. Ergens waar het warmer is, dat is mijn eis. En dan met zo’n soort droomreis wat je beschrijft 🙂
Marcella onlangs geplaatst…Kloven in Oostenrijk – Natuurpracht in Salzburgerland en KaprunMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 30 augustus 2020 - 19:12

Een oud klasgenoot woont al weer wat jaartjes in Australië…haar is het gelukt, maar zij is uiteindelijk ook een andere studie gaan volgen. Met mijn Pabo achtergrond ben ik niet interessant genoeg, haha.

Reply
Elisa 28 augustus 2020 - 16:28

haha leuke blog dit. Ik praat ook tegen mezelf, als ik betrapt wordt zeg ik dat ik het tegen de katten had 😉

Reply
DutchieontheRoad 30 augustus 2020 - 19:10

Ik word wel eens betrapt op het werk dus dan kan ik de katten moeilijk de schuld geven, haha.

Reply
Gundi 28 augustus 2020 - 21:29

Wat leuk om al die weetjes van jou te lezen. En zal ik je eens iets verklappen, als ik alleen ben durf ik ook wel eens tegen mezelf te praten. 😉

Reply
DutchieontheRoad 30 augustus 2020 - 19:07

Het is bij mij geen kwestie van durven…het gebeurt gewoon, haha. Zelfs op mijn werk word ik wel eens betrapt. Mijn directe collega’s weten inmiddels wel dat ik zo nu en dan gesprekken met mezelf voer 😉

Reply
Aniek 28 augustus 2020 - 21:49

Ha, ik wil ook wel figureren in The Lord of the Rings als ik daarvoor naar Nieuw-Zeeland mag. Mijn momenten op het witte doek gaan niet verder dan mijn rol als zuster in het ziekenhuis in Flikken Maastricht. (welgeteld een seconde in beeld 😉 )
Aniek onlangs geplaatst…Een actieve vakantie in de ArdennenMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 30 augustus 2020 - 19:05

Wat tof dat je hebt gefigureerd in Flikken Maastricht!

Reply
Lizette 30 augustus 2020 - 11:29

Leuk om te lezen! En grappig, ik ben ook dol op zulke boerderijen. We dromen er van over een paar jaar er naar te verhuizen. Maar ja , geld voor reizen of geld voor een verhuizing… dan is de keuze weer zo gemaakt. Leuk zijn die kletspotten hè? Originele vragen voor een spontaan gesprek. Ik neem trouwens ook de zeepjes mee. En stop ze in mijn toilettas en gebruik de stukken zeep vaak als wasmiddel bij vlekken.
Lizette onlangs geplaatst…Langere tijd op reis, hoe regel je dat met je werkgever?My Profile

Reply
DutchieontheRoad 30 augustus 2020 - 19:04

Dat is een goed idee om zeepjes te gebruiken bij vlekken. Eigenlijk nooit aan gedacht…neem ik de volgende keer toch maar een zeepje mee 😉

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.