Persoonlijk: 15 (on)zinnige feitjes over Kelly

by DutchieontheRoad
7 comments

Soms heb je zo’n bui. Even geen inspiratie. Het is winter, koud, nat en ik heb net de eerste buikgriep achter de rug. Hiep Hoi…ik kan/mag weer geoorloofd eten tijdens de feestdagen. Waar zal ik eens over gaan schrijven? Kerstuitjes, kerstcadeaus, kerstfilms, kerstgerechten, kerstvakantie, kerst DIY, foute kersttruien  Social Media staat er vol mee. Ik gooi het even over een andere boeg. Vandaag deel ik 15 (on)zinnige feitjes over Kelly. Dat is weer eens iets anders in de maand december 😉

15 (on)zinnige feitjes over mij

♥ Ik heb een flink maatverschil…mijn rechtervoet is maat 38 en mijn linkervoet is maat 37,25. Heel onhandig! Mijn hele leven klooi ik al met inlegzooltjes, dubbele sokken of gewoon schoenen die nét te klein/groot zijn. Ik pleit voor winkels waar je twee verschillende maten mag kopen als één paar.

♥ Toen ik één jaar was, at ik al een bord met sla??? Ook maakte je mij als kind zijnde onwijs gelukkig met een bord bonen. Een geboren vegetariër zullen we maar zeggen.

♥ Als kind zijnde had ik een abonnement op de eerste hulp. Peuter Kelly stopte werkelijk alles in haar mond wat ze te pakken kon krijgen. Een fles eau de cologne, sigarenpeuken van opa, schoonmaakmiddel en zelfs spiritusblokjes. Geen idee waar die fascinatie vandaan kwam, maar mijn ouders hadden er hun handen vol aan. We zijn nu ook extra alert bij mijn kleine nichtje aangezien ze ook deels mijn genen heeft 😉 Later maakte dergelijke bezoekjes plaats voor onhandige ongelukjes (met name door het rolschaatsen). Nog steeds sta ik bekend als kluns Kelly en dat bewees ik dit jaar weer door mijn neus te breken tijdens het fotograferen en mijn enkel te kneuzen in Marokko door van de trap te vallen in een restaurant. Oeps.

(on)zinnige feitjes over mij♥ Toen ik 18 jaar oud werd, moest ik verplicht mijn rijbewijs halen…terwijl ik helemaal niet durfde. “Ik ga wel fietsen” was mijn antwoord. Vervolgens werd ik in de grootst mogelijke Mercedes gedumpt. Als ze leert rijden in een Mercedes, durft ze overal in te rijden  Dat klopte inderdaad.

♥ Eerlijk is eerlijk. Ik kan nog steeds voor geen meter inparkeren. Ik rijd wel een stukje verder, haha. Ik heb serieus één keer perfect ingeparkeerd en dat was tijdens mijn rijexamen. Dikke prima!

♥ Terwijl mijn familie fan is van alles wat glittert, ben ik zwaar allergisch voor glitters. Als ik wil glitteren, was ik wel een kerstbal geworden.

♥ Ik draag soms twee verschillende sokken omdat mijn kat er met mijn sokken vandoor gaat. Mijn kat heeft een sokken fetisj.

♥ De desbetreffende kat is eigenlijk een poes, maar ze is rood. Dat vind ik écht niet klinken dus ik heb haar omgedoopt tot kat.

 

(on)zinnige feitjes over mij

♥ Vroeger wilde ik graag grimeuse worden bij Lord of the Rings  Think big!!! Uiteindelijk werd ik juf, maar ging vervolgens niet in het onderwijs werken.

♥ Ik lust geen melk, drop, taai taai en haring.

♥ Thuis draag ik ALTIJD een comfortabel huispak/pyjama of iets dergelijks. Anders zit mijn kleding binnen no time onder de kattenharen.

♥ Ook lig ik ‘s avonds altijd onder een dekentje…ook in de zomer! Ik ben een ontzettende koukleum.

♥ Ik draag nooit (zelden) een korte broek. Ik vind namelijk dat ik erg lelijke onderbenen heb en ze zijn zo wit dat ze haast licht geven. Ik hoor jullie nu denken…dat komt omdat ze nooit zonlicht zien. Die heb ik vaker gehoord, maar geloof mij nou maar. Zelfs met 10 zonnebankkuren blijven mijn onderbenen hartstikke wit.

♥ Ik drink echt liters thee. Koffie lust ik niet, maar voor thee kun je mij wakker maken. Ik ben een echte theemuts. Mijn favoriete smaken zijn groene thee, munt, citroen en rooibos. Een lekkere winterse kruidenthee vind ik ook heerlijk! Zoethout, aardbei, sinaasappel en gewone thee kunnen mij echter niet bekoren. O ja…thee met suiker vind ik echt zo ontzettend vies.

♥ Ik kan echt zo onzeker zijn en ben een enorme twijfelaar. Heel irritant want ik heb er mezelf het meeste mee 

(on)zinnige feitjes over mij

Zo…zijn jullie toch weer iets wijzer geworden 😉

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

7 comments

Denise 18 december 2018 - 09:50

Leuk om te lezen hoor. Die sla is niet zo gek trouwens. Mijn oudste at met 5 maanden al bimi! En jij houdt niet van koffie en haring? Nou, ik wel hoor! Wel ben ik net als jij een twijfelaar.
Oeh, wat schrikken dat je van die trap viel in Marokko!
Denise onlangs geplaatst…Paarse reisfoto’s op Paarse VrijdagMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 18 december 2018 - 19:23

Die trap was inderdaad schrikken en ik heb nu nog steeds last 🙁 Bimi is inderdaad wel vrij apart voor een baby van 5 maanden, haha.

Reply
Rowan 19 december 2018 - 18:25

Wat leuk om te lezen! We hebben best wat overeenkomsten, ik ben ook onhandig, onzeker, een twijfelkont, een koukleum en ik hou van thee. 😉

Reply
Jessica 20 december 2018 - 14:12

Haha leuk om te lezen en je op deze manier wat beter te leren kennen Kelly 🙂 En niet te veel over jezelf twijfelen, je bent een hartstikke leuk en creatief mens! 🙂

Reply
Jenny 21 december 2018 - 21:48

Volgens mij had ik al eens ergens gelezen dag je liters thee drinkt, en geen drop lust. Dat eerste snap ik, maar dat tweede?!?! Wat heb ik drop gemist tijdens de zwangerschap.

“Als ik wil glitteren, was ik wel een kerstbal geworden.” Hier moet ik hard om lachen.

Reply
Marcella Molenaar 4 januari 2019 - 20:38

Ik ben ook dol op thee, dus we kunnen wel eens samen een bakje doen! Ik moest lachen om je poes die je kat hebt genoemd. Ik zeg ook vaker kat hoor en ook hier heb ik twee vrouwtjes in huis 😉
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Happylist december 2018 – Een nieuwe baan!My Profile

Reply
Maaike 5 februari 2019 - 15:28

Ik houd van dit soort weetjes, meer van dit graag! De perfecte manier om iemand beter te leren kennen 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.