De leukste cadeaus voor reizigers

by DutchieontheRoad
2 comments

Joehoe…het is bijna december. Ik vind december een hartstikke leuke maand, maar het is helaas ook een hele dure periode. Het is weer tijd om cadeautjes te kopen 🙂 Heb jij een reiziger in je omgeving? Tja…wat ga je dan kopen? Neem maar van mij aan dat reisliefhebbers dol zijn op reis gerelateerde cadeautjes.  Ik heb de leukste cadeaus voor reizigers op een rijtje gezet.

Reisset van Rituals

Ik steek het niet onder stoelen of banken…ik ben dol op Rituals en koop altijd een klein flesje om mee te nemen op reis. Tegenwoordig hebben ze ook een  leuke reisset. Ideaal! In de cadeauset zit een doucheschuim, doucheolie, bodyscrub en bodycrème. Altijd handig om mee op reis te nemen.

Reisspel

Spelletjes zijn altijd leuk om mee te nemen op reis, maar het mag natuurlijk niet veel ruimte in beslag nemen. Een reisspel of kaartspel is daarom ideaal. Er zijn tegenwoordig diverse reisedities van bekende spellen zoals Stratego, Monopoly en Cluedo. Persoonlijk vind ik RaRa wat ben ik en Beverbende hartstikke leuk 🙂

Koptelefoon met noise cancelling

Ik luister altijd muziek tijdens een vlucht, maar moet het volume altijd vol open zetten omdat ik voornamelijk de motoren van het vliegtuig hoor. Ook in de bus of de trein hoor je vaak omgevingsgeluid door je muziek heen. Zo irritant! Een koptelefoon met noise cancelling is dan toch wel heel handig. Deze koptelefoon beschikt over de beste audiokwaliteit en door de noise cancelling kun je ongestoord van je reis genieten.

Instax Camera

Ze blijven leuk; de instant camera’s. Met deze leuke camera’s maak je met één druk op de knop een creatieve foto op creditcard formaat. De Instax Mini 9 van Fujifilm is al jaren de populairste camera, maar de Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic is ook een plaatje om te zien.  Hij heeft een mooie retro look en je kunt gemakkelijk artistieke beelden maken.

De leukste cadeaus voor reizigersWaterfles

Duurzaam reizen is al jaren in opkomst en gelukkig gebruiken steeds minder mensen al die kleine vervuilende plastic flesjes. Zelf reis ik al jaren met een dopper. Dit is een hele fijne, duurzame, handige en mooie fles die ook goed schoon te maken is. Met de aankoop van een dopper steun je ook nog eens de waterprojecten van Simavi in Nepal.

LifeStraw heeft echter ook hele fijne waterflessen. Hier is namelijk een waterfilter geïntegreerd zodat je altijd beschikking hebt over schoon drinkwater wanneer het niet in de buurt is. Je kunt deze bidon namelijk gebruiken om uit de rivier of sloot water te scheppen en dit wordt dan gefilterd.

Paspoorthoes

Ik zweer al jaren bij een paspoorthoes en deze is ook heel herkenbaar…knaloranje. Valt lekker op 😉 Onlangs zag ik deze super leuke beschermhoes met krokodillen dessin voorbij komen en die zijn toch wel een stuk chiquer dan mijn hoesje. Ze zijn er in diverse leuke kleurtjes.

Kofferlabel

Je hebt hele saaie zwarte kofferlabels.  Persoonlijk ben ik fan van een gezellig kleurtje, het liefst voorzien van een leuke tekst. Mijn label is voorzien van de tekst Not Your Bag 😉 Dat het maar duidelijk mag zijn. Deze Tropical Pineapple Ananas Koffer Label vind ik ook té leuk. Maar wat denken jullie van een Never Stop Exploring Label, Let’s go anywhere of leuke flamingo label?

De leukste cadeaus voor reizigersFull Face Snorkelmasker

Oké, ik neem geen snorkelmasker op reis want ik ga gewoonweg niet snorkelen. Toch ken ik meer dan voldoende mensen in mijn omgeving die jaarlijks visjes gaan zoeken onder water 🙂 Meer dan eens zag ik het Full Face Snorkelmasker voorbij komen en ik vroeg me af of het überhaupt zou werken. Inmiddels heb ik van bekenden begrepen dat het inderdaad werkt. Voel je vrij om te genieten van de mooie onderwaterwereld. Je hebt geen last meer van die vervelende luchtpijp. Met dit masker heb je 180 graden zicht. Snorkelen is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest. Ideaal cadeau voor snorkelliefhebbers.

Backpack bestemmingen

Een reisboek is altijd een goed idee. Je kunt er nooit genoeg hebben 😉 In Backpack Bestemmingen wordt je meegenomen naar de beste landen om te backpacken. Reis mee naar de mooiste plekjes in Sri Lanka, het ruige IJsland en het wonderschone Zuid-Afrika.

The Adventure Book

Hoe leuk is het om al je favoriete reisherinneringen op één plek te hebben. In The Adventure Book staan alle 195 landen van de wereld en je kunt dus bij ieder land iets invullen. Dit is een hartstikke leuk verzamelboek waar je in kunt schrijven, plakken, tekenen enz.

Reishonger

Iedere reiziger baalt zodra hij/zij weer thuis is. Wereldgerechten koken is voor mij dan ook een goede bezigheidstherapie, haha. Ik ben fan van de kookboeken van Sabine Koning van OhMyFoodness.nl. Sinds een jaar ben ik in het bezit van het kookboek Reishonger. Wat een geweldig kookboek! Sabine neemt je mee op een culinaire wereldreis en op die manier denk ik nog vaak terug aan mijn mooie reizen. O ja…sinds kort is Sabine’s nieuwe kookboek uit. Ben jij net zoals mij ook een liefhebber van cheesecake? Koop dan het boek Cheesecake, het kookboek voor echte cheesecakefans. Dit boek staat ook op mijn verlanglijstje.

E-Reader

De E-Reader is tegenwoordig niet meer weg te denken en ik kan niet meer zonder. Zelf ben ik zeer tevreden over de E-Reader van Kobo. Ze zijn makkelijk in gebruik en het aanschaffen van boeken gaat ook kinderlijk eenvoudig. Een abonnement op Kobo Plus is trouwens ook een aanrader. Ik nam een tijdje geleden een gratis proefabonnement en was zeer tevreden. Ideaal! Super leuk ook om een cadeaukaart voor drie maanden te geven. Dat komt altijd van pas.

De leukste cadeaus voor reizigersEen hippe handbagagekoffer

Ik reis altijd met een backpack en moet daarom een koffer lenen wanneer ik deze nodig heb. Als ik op stedentrip ga, reis ik altijd met alleen handbagage want dat is wel zo makkelijk. De Caretta handbagagekoffer vind ik toch wel erg leuk. Ze zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en vooral de felle kleurtjes vind ik erg leuk. Deze vallen gegarandeerd op tussen alle zwarte koffertjes 😉

Houten Wereldkaart

Hoe leuk is deze houten wereldkaart!? Wat een geweldige decoratie voor aan de muur. Deze houten wereldkaart is een DIY pakket. Deze set wordt geleverd met 48 tags in drie kleuren. Deze kun je gebruiken op de wereldkaart om aan te heven waar je geweest bent of waar je nog naar toe wilt gaan. Ik ben fan.

Cadeaubon van srprs.me

Een stedentrip met srprs.me staat nog steeds op mijn wishlist. Het lijkt me zo leuk om pas op Schiphol te ontdekken waar je naar toe gaat. Geef door vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken, welke type accommodatie bij je past en eventuele andere voorkeuren. Srprs.me stelt vervolgens een super leuke trip voor je samen…zonder dat jij weet waar naar toe. Surprise! Geef daarom een cadeaubon aan die globetrotter voor een verrassend leuk uitje.

De leukste cadeaus voor reizigersAbonnement op een reismagazine

Het is heerlijk om thuis op de bank te genieten van de mooiste reisbestemmingen. Een abonnement op een reismagazine is daarom een perfect cadeau. Zelf heb ik al jaaaaaaren een abonnement op Columbus Magazine. Ook Lonely Planet Traveller en National Geographic Magazine zijn aanraders.

Hotelbon

Een hotelbon is natuurlijk altijd een goed idee. Met deze cadeaubon kan die globetrotter een weekendje weg boeken. Er is meer dan voldoende keus, namelijk meer dan 2000 accommodaties in binnen- en buitenland. Lekker relaxen in een wellness hotel, Citytrip naar Berlijn of Londen, uitwaaien op het strand of een weekendje Amsterdam? Het kan allemaal.

Cadeaubon van Albelli

Ik ben dol op fotoalbums. Niets zo fijn dan thuis nagenieten van al je mooie foto’s. Daarbij is het ook erg leuk om dergelijke albums te maken. Ken jij ook een globetrotter die graag fotografeert? Geef dan een cadeaubon van Albelli. Altijd handig en dan kun jij gezellig op visite om het album te bekijken.

Maak iemand blij met Happy Socks

You love it or you hate it…Happy Socks. Ik word er erg vrolijk van en volgens mij ben ik niet de enige. Happy Socks zijn helemaal hot en ze hebben de leukste desins. Wat denk je van sokken met rendieren, dierenprints, bananen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier ga je gegarandeerd iemand heel blij mee maken.

Staatslot

Jaja…de hoofdprijs zal maar op jouw lotje vallen. Dan mag jij altijd gratis mee op vakantie 😉 Het is en en blijft natuurlijk een gok, maar die spanning is toch ook wel leuk. Geef een staatslot cadeau en laat de ontvanger in spanning. Wie weet mag jij dan binnenkort wel mee naar die mooie tropische bestemming.

 

Hebben jullie nog leuke aanvullingen?

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

*Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer jij iets via de webwinkel aanschaft, ontvang ik daarvoor een kleine commissie. Jij betaalt hiervoor niets extra’s. De kleine vergoeding die ik in ruil voor de doorverwijzing krijg kan ik gebruiken om mijn website te verbeteren. 

You may also like

2 comments

Sanne 26 november 2018 - 18:54

Kijk, dit is nu een leuk lijstje! Ik ben ook dol op rituals. Zo lekker. Helaas is mijn man niet zo van de spelletjes, ik kan hem hooguit verleiden tot een potje kaarten en dat terwijl er zoveel leuke reisspellen zijn. Misschien moet ik hem gewoon een leuk spel voor de kerst geven. 🙂

Reply
DutchieontheRoad 26 november 2018 - 20:17

Ik ben ook groot fan van Rituals…met name de rode lijn. Heerlijk! Thuis speel ik ook zelden een spelletje. Zou ik ook vaker moeten doen.

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.