Dutchies Diary: september 2019

by DutchieontheRoad
4 comments

Het is bijna oktober! September is niet mijn meest favoriete maand en dat was dit jaar niet anders. Ik ondernam de nodige leuke dingen maar helaas was er ook minder goed nieuws afgelopen maand. Gelukkig is mijn vakantie in zicht en daar ben ik zooooooooooo aan toe. Bijna naar Japan 🙂 Blikken jullie met mij terug op de maand september.

Dutchies Diary: september 2019

Er kwamen acht artikelen online in de maand september, eentje minder dan gepland omdat ik door omstandigheden écht even geen zin had om een artikel te plaatsen. Vorige maand bezocht ik de Brabantsedag in Heeze en daar moest ik natuurlijk een artikel over schrijven. Wat een geweldig evenement en ik kijk al uit naar volgend jaar. Begin september stond de heide nog in bloei en daarom mocht een fijne wandeling over de Strabrechtse Heide niet ontbreken. Even er tussenuit…heerlijk.

Bryce Canyon in de Verenigde Staten is één van mijn favoriete nationale parken. Het is daar echt zo belachelijk mooi. Ik ging voor het eerst in mijn leven paardrijden en dat was alles behalve een succes. Kelly en paarden gaan écht niet samen. De volgende keer neem ik de benenwagen…mijn eigen benen welteverstaan. Nepal is één van mijn favoriete bestemmingen en hoop ooit nog een keer terug te gaan. Ik maakte een prachtige rondreis en bezocht de hoogtepunten in slechts 16 dagen. Dat lijkt heel kort maar ik heb echt heel veel kunnen zien in zo’n korte tijd.

Dag zomer en hallo herfst! Ik vind de herfst altijd een heel mooi seizoen maar het betekent ook dat de lange winter in zicht is. Onstuimige herfstdagen zijn wel hele fijne dagen om lekker te cocoonen in huis…daar houd ik wel weer van. Ik maakte voor het eerst een herfst bucketlist 🙂 Thailand is altijd een fijne bestemming en ideaal voor reizigers die nog nooit in Azië geweest zijn. Ik was erg benieuwd naar de mooie tempels en het stelde zeker niet teleur. Dit zijn mijn favoriete tempels in Thailand

Dutchies Diary september 2019Persoonlijk

September was een belachelijk drukke maand maar dat is ieder jaar zo. Vanwege de vakantie van mijn directe collega, maakte ik werkweken van 60 uur en dat is gewoon niet leuk. Gelukkig komt daar ook weer een eind aan, maar toen gebeurde er in een paar dagen ontzettend veel. Ik ga er niet veel over vertellen, alleen dat het werkgerelateerd is. Om een lang verhaal kort te maken: september was geen pretje. Sinds een paar dagen is er meer duidelijkheid en ik hoop echt dat het nu weer wat rustiger wordt. Al met al was het een stressvolle maand en dat had helaas ook aanslag op mijn rug. Voor het eerst in mijn leven belandde ik bij de fysiotherapeut. Wat een verademing was dat zeg…weg pijn. Ik moet nog een paar keer terugkomen en mijn oefeningen blijven doen zodat ik klaar ben voor Japan.

Gelukkig heb ik wel de nodige leuke dingen ondernomen want er stonden een paar leuke uitjes op de planning. Begin september bezocht ik voor het eerst in mijn leven de Bloemencorso in Valkenswaard. Wat een mooie wagens! Ik vond het leuk om een keer gezien te hebben, maar als ik heel eerlijk ben vond ik de Brabantsedag in Heeze vele malen mooier 😉

Dutchies Diary september 2019

Herinneren jullie je nog dat mooie zomerweekend in september? Toen zat ik heerlijk een dagje in de Efteling. Ik woon op slechts een half uurtje rijden van  de Efteling…zo fijn! Het was echt prachtig weer en het was daarom ook belachelijk druk. De wachtrijen waren echt enorm! Desondanks hebben we heel erg genoten en aangezien mijn schoonzus vanwege haar zwangerschap toch niet in grote attracties mag, hebben we ons geheel gefocust op de kinderattracties voor mijn nichtje. Ook erg leuk en de kleine meid heeft met volle teugen genoten. Helaas stonden we op de terugweg vast op de A58…er stond een auto in brand. Het duurde ruim een uur voordat de weg weer open was. Gelukkig hadden we nog veel koekjes en cakejes over die we als avondmaaltijd in de auto nuttigden

Dutchies Diary september 2019
jaaroverzicht 2019

Kleine uk werd eind september 2 jaar. Hiep hiep Hoera! Tante Kelly maakte een prachtige unicorn taart waar ik nog steeds trots op ben. Mijn beste taart tot nu toe…al zeg ik het zelf 🙂 Ze werd uiteraard onwijs verwend door iedereen. Daags nadien maakten we alle restjes op en staken voor het laatst dit jaar de barbecue aan.

Afgelopen zaterdag was ik voor het eerst in lange tijd weer eens in Den Bosch. Ik sprak af met een vriendin voor een lunch en middagje shoppen. Blijkbaar was het Fashion Weekend en zat half Nederland in Den Bosch. Het was echt belachelijk druk. Dat mocht de pret echter niet drukken en het was dan ook erg gezellig. Uiteraard nam ik Bossche Bollen mee naar huis 😉

Happy Moments

  • Ik mocht een Purpuz Planner ontvangen en daar zal ik binnenkort een review over schrijven. Deze komt echt heel goed van pas.
  • Mijn kleine nichtje die serieus op iedere paddenstoel in het Sprookjesbos wil zitten en naar het muziekje wil luisteren. We hebben dan ook bijna 3 uur door het sprookjesbos gelopen. Dat duurt even met die grote hoeveelheid paddenstoelen
  • Wat een heerlijk zomerweer was het begin september. Heerlijk! We staken daarom nogmaals de barbecue aan en ik genoot nog even van het zonnetje in de tuin.
  • Het mooie weer was een goede reden om een hele grote doos ijsjes te kopen. Helaas was het slechts van korte duur dus ik heb nu nog ruim een halve doos over in mijn vriezer, haha. Toch maar snel opeten want ik ben geen liefhebber van ijs in de winter.
  • Ik was echt zo ontzettend trots op mijn zelfgemaakte taart. Hij was ook nog eens erg lekker. Ik vulde de taart met verse slagroom, rood fruit, jam en kersen. Zo lekker. Ik moet echt vaker een taart maken.
  • Het duurt nog even maar afgelopen weekend gaf ik mezelf op voor een workshop kerstkoekjes maken met Royal Icing. Dat wil ik al heel erg lang leren maken.
  • Ik vertelde een tijd geleden toch dat mijn externe harde schijn gecrasht was. Deze is inmiddels gerepareerd! Het is belachelijk duur, maar ik heb al mijn foto’s weer terug. Happy Kelly 🙂
  • Mijn moeder verraste mij vorige week met een sushi avond. Thnx mom! Ook bracht mijn moeder 3 weken lang (!!!) een warme maaltijd naar mijn werk vanwege mijn lange werkdagen. Hoe lief is dat!? Ik was dagelijks pas tussen 20.30 en 21.15 thuis en om toch enigszins gezond te eten, kookte ze iedere avond een extra portie en kwam dat naar kantoor brengen. Best mom in the world!!!
  • Ik was dan ook als een kind zo blij toen ik na drie weken eindelijk weer thuis kon koken. Mijn katten vonden het ook erg prettig mij weer op een normaal tijdstip thuis te zien.

Dutchies Dairy september 2019Dit was dus mijn maand september. Ik hoop dat jullie een fijne maand september achter de rug hebben 🙂 Ik kijk in ieder geval erg uit naar oktober want de 20ste vlieg ik naar Tokyo. Het volgende maandoverzicht zal dan ook later online komen ivm mijn vakantie. Ik vier namelijk vakantie. Ik zal proberen vooruit te werken maar ik kan nog niets beloven. Mocht het niet lukken…helaas pindakaas. Oktober wordt in ieder geval weer een drukke maand met ook nog twee fotoshoots en uiteraard mijn vakantie 🙂

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

4 comments

Jenny 3 oktober 2019 - 12:03

Ik denk dat bijna niemand september als favoriete maand heeft! Hier is het ook altijd bizar druk net na de zomervakantie. (Ja, ik ga wel in de zomer weg.) Goed dat je wel tijd hebt gemaakt voor leuke dingen.

Schattige foto’s trouwens van het sprookjesbos.

Reply
Yvonne van der Laan 3 oktober 2019 - 12:14

Balen dat september zo’n stressvolle maand voor je is geweest. Hopelijk wordt het allemaal wat rustiger. Kan me voorstellen dat je heel erg uitkijkt naar Japan. Veel plezier daar!

Reply
Janet 3 oktober 2019 - 19:25

Die taart… wat ziet dat er tof uit zeg, heel mooi gedaan. En lekker vooruitzicht zeg.. ik ben benieuwd naar je verhalen over Japan. Have fun!!

Reply
Kim 4 oktober 2019 - 22:11

He wat vervelend dat september zo’n stressvolle maand voor je was. Hopelijk wordt oktober weer wat rustiger! En gaaf ook dat je een reis naar Japan in het vooruitzicht hebt!
Kim onlangs geplaatst…Wat te doen in Almere?My Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.