Dutchies Diary: maart 2019

by DutchieontheRoad
2 comments

Jaaa…en toen was het weer april. De lente is eindelijk begonnen en kan ik niet wachten op vele mooie lentedagen. Tulpen en narcissen komen te voorschijn en tortelduifjes knuffelen op mijn dak (terwijl mijn kat ze sneaky gadeslaat…laat ze met rust Pip! Ze zijn verliefd!) Het is eindelijk lente. Tijd voor een nieuwe update. Blikken jullie met mij terug op de maand maart.

Dutchies Diary: maart 2019

In maart kwamen er negen artikelen online 🙂 Vorige maand gaf ik al aan dat ik een abonnement genomen had bij Dierenrijk in Nuenen. Erg erg leuke dierentuin bij mij om de hoek. Binnenkort maar eens bij de ijsbeertjes kijken die sinds kort naar buiten mogen. In 2008 maakte ik een mooie rondreis door de Verenigde Staten en de laatste twee dagen was ik in Las Vegas. Wat mij betreft de meest bizarre stad ter wereld…zo fout dat het gewoon leuk was.

Ik ben dol op natuur en wildlife daarom mag een lijst met mijn tien favoriete nationale parken ook niet ontbreken. De Todrakloof in Marokko was één van de hoogtepunten tijdens mijn rondreis vorig jaar. Wisten jullie dat de natuur in Marokko oogverblindend mooi is?

Eén van de mooiste ervaringen ooit is toch wel walvissen spotten. Ik ging walvissen spotten in Australië en zag een moeder met kalf uit het water springen. Serieus…most lucky shot ever! Zuid-Afrika is het meest populaire land in Afrika en veel mensen combineren dit met Swaziland. Ik ben echter een groot fan van Lesotho en schreef een artikel waarom je écht een keer Lesotho moet bezoeken.

Onlangs kwam ik een erg leuke Travel Tag tegen en laat ik nou toevallig dol zijn op dergelijke tags. Ik vind ze altijd erg leuk om te lezen en deze had ik nog niet eerder gezien/gelezen. Begin maart werd ik een jaartje ouder en van mijn nicht kreeg ik een ontzettend leuk cadeau: Lonely Planet Ultieme Bestemmingen. Een super leuk boek met erg veel reisinspiratie.

Dutchies Diary maart 2019Persoonlijk

Februari was een hele heftige maand op persoonlijk vlak voor mij. Halverwege maart kreeg ik gelukkig  positief nieuws. Ik krabbel voorzichtig weer overeind maar ben nog steeds erg onzeker. Dat heeft tijd nodig. Maar goed…tijd om over leukere dingen te schrijven 🙂

Begin maart was het natuurlijk carnaval. Ik ging naar de optocht kijken met mijn moeder, schoonzus en nichtje. Kleine spruit was verkleed als eenhoorn en zag er gewoon té schattig uit. Zondagmiddag ging ik ook nog even op pad, maar maandag en dinsdag moest ik gewoon weer werken. Daags na carnaval was ik jarig (heel onhandig met carnaval) en een paar dagen later vierde ik het gezellig met mijn familie.

Halverwege maart was het tijd voor het jaarlijkse personeelsweekend. Net zoals vorig jaar zat ik ook dit jaar in de organisatie 🙂 Vorig jaar hadden we een moordspel opgezet en dit jaar een heus Mediapark. Spellen als Lingo, Heel Holland Bakt, Expeditie Robinson, Echt Waar, Jongens tegen de Meisjes, Project Catwalk, Ik Hou van Holland en de Mini Playbackshow passeerden de revue en het was super geslaagd. Zelf liep ik rond als Gaston en Ushi Al met al een heel geslaagd weekend en wat hebben we gelachen.

Ook ging ik een aantal keer gezellig uiteten, lunchen, naar de meubelboulevard en het tuincentrum. Altijd gezellig 🙂

Dutchies Diary maart 2019
Dutchies Diary maart 2019
Dutchies Diary maart 2019
Dutchies Diary maart 2019

Happy Moments

  • Mijn moeder verraste mij met vrolijke bloemen in de tuin zoals blauwe druifjes, narcissen en nog iets waar ik de naam niet van weet, haha. Het staat in ieder geval erg vrolijk in de tuin.
  • Voor het eerst in lange tijd maakte ik weer een poké bowl…dat moet ik echt vaker doen. Zo lekker!
  • Mijn broer ging voor het eerst mee lunchen in het weekend…je mag vaker mee hoor broertje.
  • Eén van mijn reisvriendinnetjes werd voor de tweede keer mama. Welkom op de wereld lieve Pim.
  • De accommodatie voor Krakau werd vastgelegd. We hebben een super mooie Airbnb geboekt.
  • Tijdens het personeelsweekend heb ik meer dan eens gehuild van het lachen. Het weekend was een fijne afleiding na een paar zeer heftige weken.
  • Ik kreeg een super lieve sleutelhanger van een vriendin van mijn moeder…een bescherm boeddha. Zo lief!
  • We gingen ook sushi eten op mijn verjaardag 🙂
  • Ook werd ik tijdens mijn verjaardag onwijs verwend met leuke cadeaus zoals een nieuw reisboek, een theepakket, cadeaubonnen van een tuincentrum, een super leuk setje om op tafel te zetten en nog meer leuke dingen 🙂 Ik ben goed verwend in maart.

Dutchies Diary maart 2019

Dutchies Diary maart 2019Ik plaatste maar twee foto’s op Instagram deze maand en dat vind ik eerlijk gezegd niet de moeite waard voor een InstaSpam, haha. Volgende maand beter…als ik er aan denk. Ik heb zin in april…Pasen is in zicht jongens! Hebben jullie een leuke maand achter de rug?

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

2 comments

Manon Ruitenberg 9 april 2019 - 11:09

Ik heb een prima maand achter de rug hoor. Ik ben ook wel weer blij dat het zonnetje gaat schijnen! Fijne april maand!

Reply
Yvonne van der Laan 10 april 2019 - 15:36

Ow jee, ik had dat even gemist.. dat het in februari niet zo goed ging. Of ik heb ‘t gewoon niet opgeslagen misschien?! Anyways: niet tof voor je. Fijn dat maart een veel betere maand was en dat je zoveel leuke dingen hebt kunnen doen. Een fijne lente gewenst, de zon is echt heerlijk hè?!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.