Dutchies Diary: maart 2018

by DutchieontheRoad
8 comments

Fijne tweede paasdag iedereen! Maart is weer voorbij gevlogen dus is het tijd voor een maandoverzicht. Ik heb een fijne maand achter de rug, heb weer heerlijk gegeten, was lekker creatief, had een erg leuke fotosessie en ga zo nog maar even door. In Dutchies Diary blik ik terug op de maand maart en natuurlijk mogen de InstaSpam, Happy Moments en Happy Links ook niet ontbreken 🙂

Dutchies Diary: maart 2018

Er kwamen slechts zeven blog online in maart. De eerste week van maart lag alles nog even stil wegens de griepepidemie, maar inmiddels draait mijn blog weer op volle toeren 😉 Dutchies Diary: februari 2018 kwam pas 12 maart online en dat was voor het eerst in twee jaar dat ik zo ontzettend laat was. Tja…overmacht.

Ik gaf jullie de nodige tips en tricks over wildlife fotografie, mijn favoriete tak van fotografie. Vorig jaar bracht ik een tweedaags bezoek aan Bhaktapur, één van de drie Koningssteden van Nepal. Wat een geweldige stad…een groot openlucht museum.

Een van de hoogtepunten van mijn vierweekse rondreis door Zuidelijk Afrika was toch wel de Victoria Watervallen. Deze watervallen zijn echt zo bizar mooi, écht een bucketlist item.  Ik bezocht Zuid-Afrika twee keer en door deze 10 foto’s wil jij ook meteen naar dit prachtige land. Zuid-Afrika is natuurlijk super mooi, maar Namibië heeft toch een klein beetje mijn voorkeur. Wil je duizenden, nee, tienduizenden pelsrobben zien? Dan moet je echt naar Cape Cross in Namibië.

Half maart had ik eindelijk weer wat tijd voor mezelf en ik zat plots in een enorme creatieve flow, haha. Soms heb ik dat en dan moet je daar meteen gebruik van maken 🙂 Ik ging weer aan de slag met handletteren en versierde een aantal weckpotten en deze staan inmiddels in mijn keuken. Ze zijn zo ontzettend leuk!

Weckpotten handlettterenPersoonlijk

Zoals ik al aangaf, was maart een veel fijnere maand dan februari. Kelly en februari gaan sowieso niet zo goed samen. Ik ben de winter dan echt zo ontzettend beu. De zomertijd is inmiddels weer begonnen en hoe fijn is dat!? Eindelijk weer langer licht. Ik gedij goed bij veel licht, haha.

Ik had eindelijk weer tijd om lekker te gaan lunchen, creatief bezig te zijn, mijn blog bij te werken en er moest ook het nodige in huis gedaan worden. De laatste twee weekenden heb ik dan ook voornamelijk geklust, gepoetst en gewassen. Heel burgerlijk en saai, maar dat moet ook gebeuren. Ook de grote schoonmaak in de tuin is weer in zicht en dat vind ik een minder prettig karwei. Kelly heeft geen groene vingers 😉

In maart vierde ik mijn verjaardag, kreeg ik onwijs leuke cadeautjes, kwam mijn kleine nichtje logeren, ben ik begonnen met mijn eigen Bullet Journal, maakte ik een ontzettend leuke DIY voor in mijn keuken en een kast voor in de hal. Kelly de Bouwer…kan ik het maken? Nou en of! De kast (Ikea Hack) is bijna klaar en zal ik de volgende maand wel aan jullie showen.

Begin maart had ik voor het eerst in lange tijd weer een Newborn shoot. Zooo…wat kon dat kereltje slapen zeg. Ideaal! Ik zou willen willen dat ze allemaal zo makkelijk waren. Al met al een erg leuke shoot en de foto’s zijn echt zo mooi geworden.

20180331_130116klein
Dutchies Diary september 2018
Dutchies Diary maart 2018

Photography by KellyHappy Moments

 • Ik kocht nieuwe kussens voor mijn loungeset. Let the sun shine! Ook kocht ik nieuwe sneakers en jeans.
 • Lunchen bij mijn  favoriete plekje: The Happiness Café
 • Nieuwe smaken van Tony’s. Zo lekker, maar zo slecht voor de lijn. Ik heb nog vier repen liggen en nee…ik heb ze niet zelf gekocht. Iets met jarig zijn 😉 Vooral de nieuwe reep voor Pasen is onwijs lekker, maar ook die met preztels. Mmmmm.
 • Ik maakte voor het eerst gevulde aubergine. Zoooo…die was lekker. Dat is een blijver.
 • Ik vierde mijn dertigste + een aantal jaar verjaardag 😉 en kreeg onwijs leuke cadeaus. Van mijn broer en schoonzus kreeg ik zelfs een popcornmachine. Zo fout. Ik ben serieus verslaafd aan zoute popcorn. Zo lekker!
 • Die bakken popcorn worden uiteraard gecombineerd met de zoveelste aflevering Friends! Woehoe. Ik ben inmiddels bij seizoen 9 dus het schiet op.
 • Vorige maand scoorde ik voor een paar centen een ontzettend leuke Bullet Journal bij de Action. Deze maand ging ik voor het eerst aan de slag. Het is veel werk, maar wel erg leuk om te doen. De eerste reispagina’s zijn een feit. Misschien laat ik ze binnenkort wel even zien 🙂
 • Slagroomtaart op het werk om 11.00 uur. Shame on me, haha. Ik ben normaliter geen liefhebber van slagroomtaart, maar eens in de zoveel tijd wordt er eentje geleverd waar iedereen voor in de rij staat.
 • Mijn kleine nichtje met haar eerste roze All Stars. Net tante Kelly 😉 Lang leve All Stars en ik bedenk me net dat ik weer nieuwe nodig heb dit jaar.
 • De zomertijd! Hoe blij kan een mens zijn met de zomertijd. Weg met de kou/regen en kom maar op met die zon.
 • Nog geen nieuwe reisjes geboekt, maar dat duurt niet lang meer. Lang leve de voorpret. Ik kan niet kiezen!!!!

Happy Links

 • Twijfel je nog over Zweeds Lapland? Niet doen! Karlijn van Karlijn Travels was onlangs in Lapland en deze bestemming verraste haar enorm. Wat een prachtige foto’s! Ik wil ook 🙂
 • Ook een fan van Game of Thrones? Ga dan naar Kroatië. Saskia van Reisgenie bezocht een aantal bijzondere filmlocaties.
 • Stedentrips zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe fijn is het als je een stedentrip kunt combineren met natuur. Lisette van Travellust heeft 7 stedentrips in combinatie met natuur op een rij gezet.

InstaSpam

In maart was ik weer wat actiever op Instagram en jullie hadden nog een InstaSpam tegoed van de maand februari. Jullie likete massaal de foto van Boulders Beach en ik kan jullie geen ongelijk geven. Pinguïns doen het altijd goed 🙂 Dit was de top 5 van afgelopen maand.

Dutchies Diary maart 2018

Dutchies Diary maart 2018

Dutchies Diary maart 2018

Dutchie on the Road maart 2018

Dutchies Diary maart 2018

Hebben jullie ook een fijne maand achter de rug?

 

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

8 comments

Lizzie | Globalizious 2 april 2018 - 16:27

Fijn dat maart een betere maand was dan februari. Ik ben ook niet zo’n fan van februari. Maart doet het bij mij ook beter. Ik ben ook jarig in maart, toch altijd wat leuks om zo begin van het jaar naar uit te kijken! Heb ook nog n paar Tony-repen liggen, moeilijk om van af te blijven… maar soms moet je wel haha.

Reply
Yvonne 2 april 2018 - 21:19

Nou, hier nog één hoor, die goed gedijd bij veel licht.. wat heerlijk dat de dagen weer langer worden. We hadden denk ik tegelijk een creatieve bui.. ik ben ook in huis met crea dingen bezig geweest. Jouw weck-potten zien er heel tof uit!

Reply
Laura 4 april 2018 - 10:30

Hier ook iemand die uitkijkt naar wat meer lente! Je top van 5 Instagram ziet er super leuk uit! Mijn persoonlijke favoriet zijn de pinguïns op het strand!

Reply
Jessica 5 april 2018 - 20:00

Haha ik vind het wel komisch om te lezen dat je “slechts 7 blogs” deze maand hebt geschreven en dat je dat zelf weinig vindt: ik schreef er derze maand 3 en dat vond ik al veel :’) Nog gefeliciteerd met je verjaardag trouwens! En wat rot dat je ook met de griep te dealen had 🙁 Onze maanden leken wat dat betreft wel veel op elkaar ;p Nice trouwens dat er nieuwe Tony smaken zijn, als ik over een paar weken eventjes in Nederland ben ga ik ze snel inslaan!
Jessica onlangs geplaatst…Terugblik – Maart 2018My Profile

Reply
Marcel 6 april 2018 - 18:51

Shake hands! Ik heb ook helemaal niks met de grijze en grauwe wintermaanden. Gelukkig is de tijd aangebroken dat het langer licht is en we kunnen gaan genieten van de lente. Zeven blogs in maart, daar mag je best tevreden over zijn toch? Een gemiddelde van 2 per week, nou ja bijna 😉
Marcel onlangs geplaatst…Stedentrip in Europa | Een verzameling toffe bestemmingen dichtbij huisMy Profile

Reply
Jenny 6 april 2018 - 22:15

Die sushi ziet er goed uit! Ik heb al maanden zin in sushi, ik kan niet wachten tot het zomer is 😉

Mooie foto trouwens van die voetjes van de baby. De foto met de pinguïns vind ik ook heel stoer.

Ik ben benieuwd naar je kast.

Reply
Marcella Molenaar 8 april 2018 - 10:13

Heeeeerlijk weer dit weekend hé! Jij geniet er vast volop van op je loungeset! Wij hebben die van ons ook eindelijk onder het plastic vandaan gehaald. We scoorden ‘m in augustus voor een mooie prijs, maar konden er toen maar 2x op zitten. Dit is alweer de tweede dag van 2018, dus we gaan een record vestigen 😉 Zuid-Afrika staat zeker op mijn wishlist! Kijk ik daarna of Namibië erbij komt. Je foto’s van dat land zijn in elk geval veelbelovend!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…5x Fijne bestemmingen in de lenteMy Profile

Reply
E. Hopstaken 11 april 2018 - 13:16

Mocht je van de Tony repen af willen? Ik ken wel iemand die ze van je over wil nemen 😉 Nog gefeliciteerd en dat april maar net zulke fijne moment op mag leveren als maart.
E. Hopstaken onlangs geplaatst…Indonesië – Tulamben | Relaxen bij Relax BaliMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.