Dutchies Diary: februari 2017

by DutchieontheRoad
4 comments

Heel cliché, maar februari is weer voorbij gevlogen en het is weer tijd voor Dutchies Diary.  Kijken jullie ook zo uit naar het voorjaar? Ik wel!  Februari was weer een lekker drukke maand met als afsluiter natuurlijk carnaval. Blikken jullie met mij terug op de maand februari?

Dutchies Diary

Ik plaatste elf blogposts in februari dus dat is zeker niet verkeerd voor deze korte maand. De laatste weken plaatste ik een aantal artikelen over Jordanië en in februari gaf ik jullie vijf redenen om Jordanië vooral WEL te bezoeken. Het was even geleden dat ik een tag had geplaatst en daarom vulde ik de reisdeceptie-tag in. Met veel plezier schreef ik een blogpost over mijn geliefde Zuid-Afrika 🙂 . Ik ben natuurlijk helemaal verliefd op dit geweldige land en helemaal op het Krugerpark. Ook vond ik het wel weer tijd voor een aantal fototips en schreef een artikel over straatfotografie in Antwerpen.

Geheel onverwacht schreef ik een blogpost over Dubai on a budget. Ik had plots inspiratie – daar moet je meteen iets mee doen 😉 – dus ging ik aan de slag. Blijkbaar viel dit artikel in goede aarde want www.visitdubai.com/nl deelde mijn artikel en dat leverde serieus meer dan tweeduizend views op. Super leuk want dergelijke cijfers ben ik niet gewend met mijn miniblog. Eind februari was het natuurlijk carnaval. Ik gaf jullie tips om de carnaval te overleven.  Sinds kort ben ik mezelf aan het oriënteren op mijn volgende reis, maar waar naar toe? Geen idee. Daarom schreef ik een artikel over welke landen er dit jaar op mijn bucketlist staan. Natuurlijk werden er ook de nodige PhotoFridays geplaatst en besteedde ik aandacht aan detailfotografie, zwart-wit fotografie, portretfotografie en legde ik uit hoe je een stervormige zon kan creëren in een foto.

Portretfotografie op reis

Persoonlijk

Begin februari was vrij rustig en dat was voor de verandering eigenlijk best fijn 🙂 . Halverwege februari kwam daar weer verandering in en maakte ik alles weer goed, haha. Ik fotografeerde de hond van mijn broer en schoonzus want stoere Charlie werd twee jaar. Hiep hiep hoera. Ze ziet er niet uit als een schoothondje, maar daar denkt ze zelf anders over 😉 . Echt een held op sokken want ze vond de fruittaart doodeng. Ik zal stiekem verklappen dat mijn schoonzus haar aan de riem had en dat ik deze heb verwijderd met een fotobewerkingsprogramma 😉 . We kregen haar met geen mogelijkheid in de buurt van de taart (hele enge taart) dus moesten we andere maatregelen treffen, haha.

Ik leverde de foto’s van de newbornshoot van vorige maand en wat zijn ze mooi geworden. Altijd fijn 🙂 . In februari had ik geen fotoshoots, maar in maart staat weer een andere leuke shoot op de planning.

Eind februari  was het carnaval in het zuiden en daar hoort natuurlijk een leuke outfit bij. Ik had dit jaar niets nieuws nodig want ik heb vorig jaar een prachtig pak gekocht waar ik voorlopig even mee vooruit kan. Zaterdag bezocht ik de optocht in Eindhoven, zondag ging ik schminken tijdens kindercarnaval en maandagmiddag ging ik ook nog even op pad. Het zit er weer op en we kunnen er weer even tegenaan.

Dutchies Diary februari 2017

Happy moments

 • Heerlijk uiteten bij Chalet Couvert in Aarle Rixtel. Mmmmm…
 • Ik kocht onwijs leuke All Stars, een nieuwe tas en een leuk jurkje. Kelly in een jurk is zeldzaam, maar deze is echt leuk.
 • Lekker lunchen in het weekend
 • Ik schafte een IXXI aan. Super blij mee! Binnenkort zal ik een review plaatsen.
 • Ook kocht ik al de nodige fotolijstjes voor mijn nieuwe fotowand. Nu nog de juiste compositie bepalen en foto’s bestellen.
 • Ook maakte ik mijn eerste verjaardagskaart met handletteren. Niet slecht voor de eerste keer.
 • Carnaval 🙂 🙂 🙂

Dutchies Diary februari 2017

Dutchies Diary februari 2017

Happy Links

 • Antonette van we12travel.com ging sneeuwscooteren in Zweden. Hoe gaaf is dat!? Dat wil ik ook.
 • Diana van stripeaway.nl was vorig jaar ook in Thailand en bezocht Khai Yai National Park. Ik heb dat nationale park helaas niet kunnen bezoeken, maar het lijkt me zeker de moeite waard.
 • Natasja van watwijzegt.com gaat deze zomer vier weken door Nieuw-Zeeland reizen. Jaloers! Ook fan van Lord of the Rings? Ik wel! Natasja geeft tips waar je moet zijn in Nieuw-Zeeland.
 • Sanne van ensannereist.nl geeft tips voor een bezoekje aan Barcelona. Ik ben dol op het werk van Gaudi en Sanne weet precies waar je moet zijn in Barcelona.
 • Denise van followmyfootprints.nl schreef een artikel over drie mooie steden in Zuid-Europa. Een beetje zon kunnen we wel gebruiken 🙂 .

InstaSpam

De maandelijkse InstaSpam mag natuurlijk ook niet ontbreken 🙂 . De nummer één van februari was een erg leuk zebrapad 😉 . Grappig feitje is dat een foto van mijzelf op nummer twee staat, haha. Die zag ik niet aankomen.

InstaSpam

InstaSpam

InstaSpam

InstaSpam

InstaSpam

Dutchies Diary sluit ik deze maand af met een carnavalsfilmpje 🙂 .

 

Hebben jullie een leuke maand gehad?

 

Volg mijn reisavonturen ? FacebookTwitterInstagramBloglovin

You may also like

4 comments

Rowan 2 maart 2017 - 21:26

Wat een leuke maand was februari! Ik vind de foto met de kindervoetjes echt heel erg mooi en lief!

Reply
Martin - Indenvreemde.nl 5 maart 2017 - 14:35

Mooie maand hoor met mooie foto’s. Wat betreft je bucketlist van 2017 kan ik Nepal en India aanraden…Peru staat ook nog om mijn bucketlist…en Japan..hmmm….wie weet. Mijn maand februari bestond uit de eerste hele maand voor Indenvreemde.nl, voor het eerst een blog en voor het eerst op Instagram….wat is het leuk! En de laatste dingen regelen voor Een reis naar Maleisie…zin in!!!
Martin – Indenvreemde.nl onlangs geplaatst…Homestay in Longji, ChinaMy Profile

Reply
Elisa | Lies rond de wereld 9 maart 2017 - 23:43

Toffe maand heb je gehad! Ik vind je foto van de zebra’s echt super en heb je verslagen de afgelopen maand met veel plezier gelezen 🙂
Elisa | Lies rond de wereld onlangs geplaatst…Voorbereiding op twee weken reizen door Japan: Highlights, keuzes maken en de route bepalenMy Profile

Reply
Jessica 11 maart 2017 - 03:29

Wat heb je weer prachtige foto’s op Instagram geplaatst, je hebt zo’n leuk account 🙂 En ik kwam toevallig op de dag dat carnaval begon weer terug uit de Filipijnen. Was wel ff wennen en mensen maakten serieus grapjes of ik als backpacker ‘verkleed’ was toen ik met m’n backpack over het station liep… :’) Maar het was inderdaad wel weer leuk om ff gek en gezellig te doen 🙂 Hopelijk wordt maart ook weer fijn!
Jessica onlangs geplaatst…Scootertrip op het perfecte Siquijor, FilipijnenMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.