Dutchies Diary: augustus 2018

by DutchieontheRoad
5 comments

De schoolvakanties zijn weer voorbij, iedereen is weer druk aan het werk en de maand augustus is zoals gewoonlijk voorbij gevlogen. Nog één maandje knallen en dan heb ik bijna vakantie 🙂 Blikken jullie met mij terug op de maand augustus.

Dutchies Diary

Mijn blog stond begin augustus nog op een laag pitje ivm mijn tijdelijke zomerrooster. Sinds twee weken publiceer ik weer twee blogs per week dus dat betekent weer goed en strak plannen. Begin augustus kwam dan eindelijk mijn eerste blog over Edinburgh online. Goed werk heeft tijd nodig. Ook publiceerde ik een artikel over een dagje Schotse Hooglanden vanuit Edinburgh. Mocht je ooit in de gelegenheid zijn om de Schotse Hooglanden te bezoeken…DOEN! Zo mooi!

Het was al een tijdje geleden dat ik een DIY publiceerde, maar in augustus kwam er eindelijk weer eentje online. En wat voor een 🙂 Ik maakte een Travel Bullet Journal over Edinburgh en ik ben zo blij met het resultaat. Vorig jaar reisde ik ruim twee weken door Nepal en ik heb 8 redenen op een rij gezet waarom je écht dit fascinerende land moet bezoeken. In Nepal bezocht ik één van de mooiste plekken om de zonsopkomst te zien, met het Himalayagebergte op de achtergrond. Lees hier waar deze fantastische plek is.

Ik blikte terug op mijn eerste en meteen laatste vakantie in Turkije, haha. Zeventien jaar geleden maakte ik voor het eerste kennis met de Turkse hammam en dat heb ik geweten. Het leverde mij een hammam trauma op 😉

Dutchies Diary augustus 2018

Travel Bullet Jourrnal

Dutchies Diary augustus 2018Persoonlijk

Ik zou willen zeggen dat ik onwijs veel leuke dingen gedaan heb in augustus, maar eerlijk gezegd heb ik alleen maar gewerkt. Heel veel gewerkt. Mijn collega heeft vakantie en dat betekent voor mij werkweken van vijftig tot zestig uur. Tja…het is niet anders. Nog één weekje en dan keert de rust weer terug 🙂

De weekenden waren ook niet echt heel spannend want ik had geen behoefte aan drukke weekenden. Ik was gewoon heel blij dat ik lekker thuis kon zijn…bij mijn katten. Kleine Hailey wordt deze maand 1 jaar oud en daar hoort eigenlijk een Cake Smash bij. Tante Kelly had echt haar best gedaan, maar de kleine meid vond het helemaal niets. Ze vond de taart niet lekker en vieze vingers waren ook niet haar ding. Resultaat: een huilende baby dus na een paar minuten was ik al weer klaar. Ik heb een paar foto’s kunnen maken en dat was net voldoende om een verjaardagsuitnodiging te maken. Tante Kelly, papa en mama aten de taart nadien zelf maar op 😉

O ja…mijn vader vroeg of ik tussen alle werkzaamheden door nog tijd had om foto’s van het voetbalteam te maken. Ja joh…tijd zat. Doe ik ook nog wel even tussendoor. Dit soort verzoekjes komen altijd wanneer je het onwijs druk hebt, uiteindelijk is het toch nog gelukt.

Wel had ik nog een paar lunchdates en etentjes in de weekenden. Heerlijk! Nog een weekje en dan is het weer normaal. Ik tel de dagen af momenteel, haha. Nog zes weken en dan heb ik eindelijk drie weken vakantie. Zo’n zin in!

 

Dutchies Diary augustus 2018Happy Moments

  • Ik ben weer met een nieuw DIY project bezig en het heeft deze keer helemaal niets met reizen te maken. Zo leuk! Volgende maand zal ik het resultaat laten zien.
  • Ik maakte voor het eerst Shakshuka…zo lekker 🙂
  • Dat gezichtje van Hailey toen ze de taart proefde…onbetaalbaar  Bah!
  • Begin augustus ging ik naar de kermis in Eindhoven en eerlijk gezegd viel het dit jaar een beetje tegen. Ik word snel misselijk in attracties en ga toch nergens in. Wel ging ik met Hailey voor het eerst in de draaimolen en dat vond ze helemaal geweldig! De brandweerwagen was haar grote favoriet. Helaas moet ik bekennen dat ik zelfs misselijk werd van de draaimolen. Ik ben echt een hopeloos geval 
  • Mijn avonden zijn erg kort momenteel, maar toch heb ik lekker kunnen Netflixen. De nieuwe Pirates of the Caribbean staat eindelijk op Netflix en ook ontdekte ik de serie Outlander. Zo mooi! Vorige week keek ik nog Pride & Prejudice en What to expect when you’re expecting. Al vaker gezien maar het blijven leuke films.

Al met al was het geen spannende maand en ik heb dan ook amper foto’s gemaakt. Omdat ik een paar weken vooruit had gewerkt, ben ik ook amper actief geweest op Social Media. Ook niet heel spannend dus, haha. Die maanden heb je ook wel eens 😉 Hebben jullie wel een fijne maand gehad?

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

5 comments

Denise 3 september 2018 - 10:22

Ja, voor mij was augustus top. Het eerste deel was ik nog met de kinderen in Spanje aan het rondreizen en daarna ging ik zelf ook nog naar Bali!!! De komende maanden staan vooral in het teken van heel hard bloggen…
Heerlijke kopfoto trouwens. Ik krijg meteen enorme trek!
Denise onlangs geplaatst…Top 5 hoogtepunten Bali: niet te missen highlights op Bali!My Profile

Reply
DutchieontheRoad 11 september 2018 - 13:25

Die kopfoto was ook één van de hoogtepunten van de maand, haha. Ik kan zo blij worden van lekker eten 🙂

Reply
Jenny 7 september 2018 - 10:24

Soms is het goed om je weekenden niet al ge vol te plannen. Ik probeer van tijd tot tijd echt een weekend voor mezelf te hebben.

Leuk dat je bijna vakantie hebt. Altijd om daar naar vooruit te kunnen kijken tijdens een drukke periode op het werk.

Reply
DutchieontheRoad 11 september 2018 - 13:23

De komende weekenden zijn lekker rustig…gelukkig. Ik hou niet van drukke weekenden. Word ik erg onrustig van omdat ik dan niet voldoende tijd heb om thuis alles af te krijgen. Helaas heb ik nog steeds geen zelfreinigend huis 😉

Reply
Marcella Molenaar 14 september 2018 - 17:18

Jeetje, dat zijn wel erg drukke werkweken! Bij mij is het eindelijk drukker na de te rustige vakantieperiode. Al moest ik wel even omschakelen, het is fijn om meer te doen te hebben! Ik heb trouwens gelijktijdig vakantie met jou. Kunnen we samen aftellen 😉 Jij gaat naar Marokko dan toch?
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Hotspot – Ølholm Cottage Bed & BreakfastMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.