Dingen die je wel wilt, maar nooit doet #2

by DutchieontheRoad
6 comments

Het is bijna drie jaar (!!) geleden dat ik een artikel deelde over dingen die ik graag wil, maar nooit doe. Onlangs las ik bij Marcella een update en dat vond ik eigenlijk best een goed idee. Mijn lijst was behoorlijk lang en eigenlijk heb ik bizar weinig weg kunnen strepen…oeps. Gelukkig is het een lijst met dingen die je wel wilt, maar nooit doet. Dat scheelt 😉 Tijd voor een update.

Dingen die je wel wilt, maar nooit doet: Travel

 • 13 jaar geleden reisde ik door Australië en ik vond het geweldig. Ik nam mezelf voor om snel terug te keren, maar daar kwam helemaal niets van terecht. Voorlopig verwacht ik ook niet naar Australië te gaan. Met name de hoge kosten en het feit dat ik ‘maar’ drie weken aaneengesloten vrij kan nemen heeft hiermee te maken. Maakt ook niet uit…dat komt ooit nog wel.
 • Ook nam ik me voor om écht naar Nieuw-Zeeland te gaan en Mount Doom en Hobbiton te bezoeken (nerd alert). Tja, ook weer een gevalletje ‘Australië’ en daarom zal deze droom voorlopig nog in de koelkast blijven staan.
 • Ik heb serieus spijt dat ik na mijn studie niet voor een langere periode op reis gegaan ben. Een wereldreis was toch wel een grote droom en uiteindelijk ging ik ‘slechts’ zeven weken op reis. Ook heel mooi maar daardoor wilde ik juist nog meer van de wereld zien. Inmiddels heb ik niet meer de wens om voor een hele lange periode op reis te gaan. Ik heb een leuk huisje, een fijne baan, een nichtje waar ik dol op ben en een neefje op komst. Ik zie de wereld wel in stukjes.
 • Het lijkt mij zo tof om een roadtrip door Europa te maken in zo’n foute gepimpte Volkswagen bus. Deze roadtrip is nog steeds niet gemaakt, maar ik blijf dit jaar wel in Europa dus ik ga eindelijk wel wat meer van Europa zien. Telt ook een beetje toch 😉
 • De volgende bestemmingen stonden drie jaar geleden op mijn veel te lange wishlist: Nepal, Japan, Marokko, Peru, Bolivia, Costa Rica, Myanmar, Kenia, Tanzania, Madagaskar, Schotland, India (en nog veel meer). Inmiddels heb ik vier van deze bestemmingen bezocht…jazeker! Niet slecht toch? Ik bezocht namelijk Nepal, Schotland, Marokko en Japan en wat was het geweldig!
 • Ik wilde heel graag slow travel onder de knie krijgen, maar daar ben ik tot op heden nog niet in geslaagd. Ik ben echt een drama als het gaat om slow travel, haha. Dit jaar blijf ik lekker in Europa en wil ik het wat rustiger aan gaan doen. De tijd zal leren of het bevalt en of het voor herhaling vatbaar is.
 • Altijd maar druk in de weer…men noemt mij dan ook een bezig bijtje. Ik wilde graag meer ondernemen in eigen land en dat gaat de goede kant op. Ik bezocht eindelijk de Keukenhof, nam een abonnement op de dierentuin, bezocht meer dan eens de Efteling enz. De Waddeneilanden heb ik echter nog steeds niet bezocht…wie weet dit jaar.

dingen die je wel wilt, maar nooit doetPersoonlijk

 • Kelly en sporten gaat écht niet samen! Ik ben alles behalve sportief aangelegd, maar het is natuurlijk wel nodig voor je gezondheid. Mijn spieren kunnen wel een update gebruiken. Inmiddels sport ik nog steeds niet…zo slecht. De eeuwigdurende drukte is mijn excuus, maar uiteindelijk is het natuurlijk een kwestie van prioriteiten stellen en nee zeggen tegen anderen. Laat dat nou net niet mijn sterkste punt zijn. Dit jaar wil ik echt iets aan sport gaan doen en ik heb met name interesse in yoga.
 • Drie jaar geleden nam ik mezelf voor om minder chocolade te eten. Tja…daar kan ik kort en krachtig over zijn: MAJOR FAIL!! Ik ben nou eenmaal een vrouw. I can’t help it
 • Vroeger was ik een echte boekenwurm, maar tegenwoordig komt het er niet meer van. Ik heb er eigenlijk geen tijd of puf meer voor, maar de laatste weken gaat het eindelijk de goede kant op. Ik heb een abonnement genomen op Kobo Plus en ik lees al iets meer dan voorheen.
 • Ik ben een erg bezig bijtje en altijd in de weer. Als ik niet aan het werk ben, zit ik achter mijn computer te bloggen, fotografeer ik of ben ik iemand anders aan het helpen met een project. Sinds januari werk ik nog ‘maar’ voor één werkgever in plaats van twee en dat bevalt uitstekend. Momenteel ben ik nog heel erg druk, maar vanaf maart hoop ik weer wat meer me-time te hebben. Voor mij was het een erg grote stap om een werkgever ‘te laten vallen’ en daar ben ik dan ook erg trots op. Dit jaar wil ik écht meer me-time.

dingen die je wel wilt, maar nooit doetDingen die je wel wilt, maar nooit doet: Ontwikkeling

 • Ik was vroeger echt een taalmeisje, maar inmiddels is daar weinig meer van over. Graag wilde ik weer een nieuwe taal leren zoals Spaans, maar dat is er nog steeds niet van gekomen.
 • Ook het schrijven van een kinderboek blijft een diep gekoesterde wens, maar dat zal het ook wel blijven
 • Graag wilde ik beter leren filmen, maar daar bak ik nog steeds weinig van, haha. Ik probeer het wel maar eerlijk gezegd durf ik mijn filmpjes amper online te zetten.
 • Ook van SEO heb ik weinig verstand. Ik heb een pedagogische achtergrond dus ik heb alles zelf moeten leren als het gaat om bloggen en SEO. Nog steeds zou ik graag meer willen leren over SEO en bloggen om mijn blog te verbeteren.
 • Ik wilde graag weer een opleiding of cursussen volgen en dat heb ik ook gedaan. Sterker nog…via mijn werkgever heb ik een certificaat mogen halen waardoor ik er nu fulltime kan en mag werken 🙂 Natuurlijk wil ik graag in ontwikkeling blijven en cursussen blijven volgen.
 • Als kind zijnde heb ik nooit een muziekinstrument leren bespelen en dat vind ik eigenlijk best zonde. Ik houd namelijk heel erg van muziek. Inmiddels kan ik een heel klein beetje ukele spelen, maar ik doe het veel te weinig dus verder dan een beetje pingelen kom ik niet. Misschien dat ik binnenkort gitaar ga leren spelen 🙂 Als het zover is, laat ik het weten.

dingen die je wel wilt, maar nooit doet

Ik ben benieuwd naar jullie dingen die je wel wilt, maar nooit doet.

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

 

You may also like

6 comments

Anouk 12 februari 2020 - 23:13

Je bent echt druk met van alles en nog wat! Het is ook niet niks om zo’n verre reis naar Australië en Nieuw-Zeeland te maken als je niet langer weg kan dan drie weken. Mocht Costa Rica eens op de planning komen te staan, laat maar weten 😉
Anouk onlangs geplaatst…Als vrouw alleen naar Costa Rica – de ervaringen van ElkeMy Profile

Reply
Janet 13 februari 2020 - 19:28

Oh ik houd van dit soort blogposts. Ik ging na mijn jaar reizen door Australië wél twee keer terug! En hopelijk ga ik komende zomer weer ‘even’ terug. Ik wil ook heel graag gitaar leren spelen, dat staat ook al zo lang op mn lijst.

Reply
Manon Ruitenberg Fotografie 13 februari 2020 - 19:34

Jeetje, tja wat zijn de dingen die ik eigenlijk altijd zou willen doen en nooit doe. Ik heb me voorgenomen om binnen nu en twee jaar naar Marrakesh af te zijn gereisd. Ook wil ik op fotografisch gebied een bepaalde fotoshoot doen. Maar dat idee moet ik nog verder uitwerken 🙂

Reply
Jenny 13 februari 2020 - 21:43

Oei, het ‘hier kom ik later terug’ ken ik heel erg van mijn reizen. Indonesië, Laos en Myanmar zijn landen waar ik graag terug wil keren.

Enneh, er zijn best goede (online) SEO cursussen.

Reply
Aniek 14 februari 2020 - 20:08

Ik wil ook al jaren écht naar Nieuw-Zeeland, maar bij mij komt het er ook steeds niet van… ooit!
Aniek onlangs geplaatst…Een pittige hike van bergstation Carosello 3000 naar het centrum van LivignoMy Profile

Reply
Marcella Molenaar 15 februari 2020 - 12:31

Leuk dat je een update hebt geplaatst! Ook ik had niet heul veel veranderingen, maar weet je Kelly: elke is er een! En ook jij hebt wel wat kunnen afstrepen! 🙂 Ben benieuwd waar je gaat rondreizen in Europa dit jaar!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…3x Overnachten in EdinburghMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.