De mooiste Instagram foto’s van 2017

by DutchieontheRoad
9 comments

Iedereen hele fijne feestdagen!! Eerste Kerstdag is de perfecte dag om mijn mooiste Instagram foto’s van 2017 te showen 🙂 Een jaar geleden wilde ik graag 1000 volgers op Instagram en die mijlpaal heb ik inmiddels bereikt. Hang de vlag uit! Het viel niet mee met dat nieuwe algoritme van IG, maar de aanhouder wint. Dit zijn mijn mooiste foto’s van 2017.

#1 Deadvlei in Namibië

Deadvlei is zonder enige twijfel één van de mooiste landschappen ter wereld. Ongelooflijk dat niets zo ontzettend mooi kan zijn. Jaren stond Deadvlei torenhoog op mijn bucketlist en het was nog mooier dan verwacht.

Mooiste Instagram foto's 2017

#2 Chobe Nationaal Park in Botswana

Wat was ik blij toen ik dit moment vast legde! Onze jeep was serieus omsingeld door een grote kudde olifanten. Zo gaaf…zo magisch. Het is echt onbeschrijflijk als je alleen maar olifanten om je heen ziet. Je voelt je echt heel klein en nietig.

#2 Labrang Klooster in Xiahe

Mijn bezoek aan het Labrang Klooster staat nog steeds in mijn geheugen gegrift. Deze dag zal ik nooit vergeten. Een groep jonge monniken was aan het spelen in het klooster en ik sloeg dit gade op een afstand. Het ideale moment om mijn camera te pakken.

Mooiste Instagram foto's 2017

#4 Boulders Beach in Zuid-Afrika

Een van mijn favoriete plekken nabij Kaapstad, Boulders Beach. Dit strand is echt een pareltje met de hoofdletter P. Hier zie je slechts drie pinguïns, maar geloof mij wanneer ik vertel dat hier serieus honderden pinguïns zijn. Dit strand wil je écht een keer gezien hebben.

Instagram - Dutchie on the Road

#5 De groene rijstvelden in Sumatra

Wat kan groen toch mooi zijn. Deze rijstvelden waren een fijne onderbreking tijdens een lange reisdag. Ik ben dol op de groene rijstvelden in Azië. Mooiste Instagram foto's 2017

#6 Paunati in Nepal

Dit jaar was ik in Nepal en maakte daar een prachtige dagwandeling in de omgeving van Paunati. De meeste mensen ondernemen een meerdaagse trekking, maar ik had daar gewoon geen zin in 😉 Deze foto bewijst maar weer dat je ook tijdens een dagwandeling de meest prachtige landschappen ziet in Nepal.

Mooiste Instagram foto's 2017

#7 Gulfoss in IJsland

Gulfoss is toch wel mijn favoriete waterval in IJsland. Wat een enorm spektakel. Ik voel de wind nog in mijn haren…het waaide echt zo belachelijk hard die dag.

Mooiste Instagram foto's 2017

#8 Labrang Klooster in Xiahe

Weer een foto van het Labrang Klooster in Xiahe. Dit klooster in China (voormalig Tibet) is een absolute must-see wanneer je deze regio bezoekt. Ik was net op tijd om deze nieuwsgierige jonge monnik vast te leggen.

Mooiste Instagram foto's 2017

#9 Victoria Falls in Zimbabwe

Serieus…wat een natuurgeweld! Ik was bij de Victoria Watervallen tijdens het hoogseizoen en ik heb nog nooit zoveel water gezien. Ik was doorweekt tot mijn ondergoed. Sommige delen waren zelfs haast onbegaanbaar, daarom was ik blij dat ik toch een aantal foto’s heb kunnen maken. O ja…na deze foto heb ik mijn camera opgeborgen om deze veilig te stellen. Eenmaal om het hoekje was het gedaan met de pret, haha.

Mooiste Instagram foto's van 2017

 

De mooiste Instagram foto's van 2017

Dit waren de negen mooiste foto’s van 2017! Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een mooi, gezond, reislustig en liefdevol 2018 🙂

 

Volg mijn reisavonturen ? Facebook – Twitter – Instagram – Bloglovin

You may also like

9 comments

Rowan 27 december 2017 - 12:05

Leuk om te zien welke foto’s de meeste likes hebben gekregen. Ik vind ze stuk voor stuk echt prachtig, zo kleurrijk ook!

Reply
DutchieontheRoad 1 januari 2018 - 17:04

Dank je Rowan 🙂 Ik ben dol op kleur en dat zie je eigenlijk altijd wel terig in mijn foto’s.

Reply
Jessica 28 december 2017 - 13:48

Ik word altijd zo happy van jouw foto’s op Instagram! Lekker kleurrijk, afwisselend en vooral heel erg mooi 🙂
Jessica onlangs geplaatst…Mijn favoriete koffiezaken & werkplekken in Den Bosch, NederlandMy Profile

Reply
DutchieontheRoad 1 januari 2018 - 17:05

Dank je Jessica 🙂 Ik vind jouw foto’s ook altijd zo ontzettend mooi! Jij fotografeert toch met een systeemcamera?? Ik zit er af en toe aan te denken om een dergelijke camera te kopen voor in Nederland en stedentrips, maar weet niet of ik mijn spiegelreflex thuis zou durven te laten 😉

Reply
Jenny 30 december 2017 - 06:37

Mooi overzicht! Ik vind vooral het desolate landschap van Namibië erg mooi.

Ik moet nog kijken wat mijn eigen beste 9 zijn:)

Reply
DutchieontheRoad 1 januari 2018 - 17:06

Jaaa…Namibië is echt zo ontzettend fotogeniek! Ik ben benieuwd naar jouw mooiste foto’s Jenny 🙂

Reply
Marcella Molenaar 5 januari 2018 - 22:36

Ik ben dol op jouw foto’s, je bent echt goed in fotografie! Snel op naar de 2.000 volgers dus! Ik wil heel graag naar Boulders Beach en wildlife spotten lijkt me ook tof. Zo’n olifant in real life zien, dat deed ik 10 jaar geleden in Thailand. Op naar een nieuwe ervaring!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Happylist december 2017 – Relaxen in Zeeland & nieuwe reisplannenMy Profile

Reply
Jacomijn Heupink 11 januari 2018 - 19:53

Super gave foto’s!! Dat maakt wel dat ik denk dat ik toch wat meer aandacht aan het continent Afrika moet besteden 🙂
Jacomijn Heupink onlangs geplaatst…Bogota ontdekken; te voet, te fiets en vanuit de lucht – ColombiaMy Profile

Reply
Denise 12 januari 2018 - 21:35

Prachtige foto’s! Vooral die in het Labrang klooster sprak me aan. Zo kleurrijk, zou er zo eentje van Steve Mccurey kunnen zijn 😉

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.